Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

City of Virginia Beach Erosion Council køber Ellicott® Brand Dredge

Ellicott® Brand Series 970 Dredge "Rudee Inlet II"

Ellicott® International leverede skærehovedudgravningen "Rudee Inlet II" til City of Virginia Beach, USA. 14-tommer Series 970-skraber bruges til at vedligeholde den rekreative strand i feriebyen. Udgravningen erstattede et ikke-Ellicott®-mærke, hvis nedetid og vedligeholdelsesomkostninger fik byens erosionsråd til at anbefale en udskiftning.

Erosionsrådet er en gruppe med fem medlemmer, der har til opgave at bevare udvejstrimlen. Rådet har opretholdt en sandminedriftskapacitet i Rudee Inlet i mere end 25 år og etableret et kontinuerligt strandfyldeprogram.

En taskforce blev udnævnt af City Manager til at føre tilsyn med erhvervelsen af ​​en ny mudder. Assistent City Engineer og Superintendent for Erosion Council udviklede specifikationerne for den nye mudder med hjælp fra Corps of Engineers Marine Design Center i Philadelphia.

Der blev udsendt en invitation til at byde. Efter en gennemgang af bud fra taskforcen modtog Ellicott® International kontrakten. Byen Virginia Beach ejer mudringen, der vil blive betjent af Erosionsrådet i deres sand omgåelsesoperation i Rudee Inlet.

Genoptrykt fra International Dredging Review

Kategorier for nyheder og casestudier