Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

ELLICOTT® INTERNATIONALE MEDDELELSER NY KUDDETEKNOLOGI TIL FJERNING AF MILJØSEDIMENT

August 2001

PRESSEMEDDELELSE

Den mest manøvrerbare mudder nogensinde bygget. Ny 8-tommer (203 mm) -udladning, elektrisk svingstigeuddybning (SLD) til genanvendelse af tailings og vedligeholdelse af damme med tre (3) rejse spud-vogne uden brug af kabler.

Ellicott® International, en førende mudderproducent af miljøuddybninger, annoncerer en ny type mudder, der faktisk går af sig selv. Baggearbejdet bevæger sig på tre bevægelige spuds eller rejsevogne, så det hele tiden kan forblive i den nøjagtige position, fordi der altid er to spudser, der er fast forankret i bunden. Det går med spudsene, mens det flyder på overfladen. Denne positionering gør det muligt for skæret at bevæge sig fremad i det næste snit uden at miste position. Denne samme teknologi gør det også muligt for mudringen at bevæge sig baglæns for at opsamle forurenet materiale, som udgravningen muligvis er gået glip af, men stadig forbliver i den samme nøjagtige position for at fortsætte den forudgående uddybning.

Den nye Ellicott® Brand svingstigeopgydning med 3 rejse spud vogne uden kabler.

Den nye mudring egner sig til præcis uddybning og positionering især i floder, hvor der er strømme. Hvor standardudgravninger risikerer at miste deres position på grund af strømme, er denne ikke det. Der er heller ingen kabler til betjening af mudringen, og der er heller ingen kabler til at gribe ind i forurenede sedimenter, der forårsager uønsket turbiditet. Selv hækspudet har en nedlukningsfunktion, der muliggør et fast greb i bunden.

Ellicott® mærkeudgravning er udstyret med en speciel undervandsaflastningsventil, der forhindrer tilslutning af ledninger og giver mulighed for at pumpe en nøjagtig mængde forurenet materiale konsekvent, uanset bundbundssedimentet. I mange tilfælde, især i flodmiljøer, er forurenende stoffer ikke kun til stede i sedimenterne, men også gennem vandring i den originale bund med sand eller ler. Opmudringsskæreren har tilstrækkelig kraft til at fjerne disse forureninger i tynde lag. Enheden kan fjerne sedimenter til en dybde på 22 meter under vandoverfladen.

Enheden har betjeningsorganer, der fortæller mudderoperatøren nøjagtigt, hvilke lag skæderen befinder sig i. Skæren kan mudre til tolerancer på plus eller minus en tomme (25 mm), hvilket er kritisk, især for forurenede sedimenter. Operatørens kontrol holder sedimentet tilbage i vandkolonnen til et absolut minimum. Alle mudringsfunktioner er knyttet til globale positioneringssystemer.

Denne miljøsvingende stigeudgravning er den første store forbedring ved hjælp af denne type teknologi i mange år. Disse Ellicott® Bagværk med mærkesvingende stiger kan bruges i søer og smalle kanaler, såsom de tusinder af miles af kanaler i Florida, som har brug for udgravning. Ellicott® International har en enhed, der nu opererer i et midtvestligt USA-sted.

Begge funktioner på stigen - svingende og hævning / sænkning - styres af hydrauliske væddere. Fordi væggen, der løfter og sænker stigen, kan anvende en nedadgående kraft på fræseren, sikrer det, at fræseren til enhver tid er i fuld kontakt med det forurenede sediment og ikke hopper over, hvilket ville forårsage uønsket uklarhed.

Baggrunden er tilgængelig i udledningsstrømme fra 1,500 til 6,000 gallon / minut (5,700 til 22,700 liter / minut). Det er meget kompatibelt med kontaminerede sedimentbehandlingssystemer på grund af den nøjagtige procentdel af opslæmning i rørledningssystemet på en konsekvent basis.

Baggearret er så mobilt, at det kan dreje til højre og venstre drejning, sikkerhedskopiere og endda parallel parkere sig meget som at parkere en bil. Baggearbejdet kan være enten diesel- eller elektrisk drevet.

For yderligere oplysninger venligst kontakt:

Paul Quinn, salgsdirektør
Telefon: 410-545-0240
Fax: 410-545-0293
E-mail: pquinn@dredge.com

Kategorier for nyheder og casestudier