Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott® sælger Bucketwheel Dredge til den brasilianske guldmine

Ellicott® International solgte en spandhjulskop til et brasiliansk selskab til guldminedrift i Amazonas.

Mineracao Trans Amazonica (MTA) placerede Ellicott® Mærke B890 "Wheel-Dragon ™" uddyber i brug nær Paru-floden vest for Jari i nærheden af ​​Monte Dorado, Brasilien.

MTA er tilknyttet North Brazilian Mining Corp., Ltd. i Hong Kong og Rio de Janeiro. Denne installation markerede den første anvendelse af en Ellicott® brand dobbelthjul gravemaskine i guldminedrift.

Baggrunden blev løftet op ad Amazonbassinet til en jungleplads i et Hercules-fly. MTA havde nævnt egnetheden af ​​den bærbare B890-mudder til fleksible fragtarrangementer som en af ​​grundene til at vælge Ellicott®  International.

Specifikationer for Ellicott® Mærke B890 “Wheel-Dragon ™ inkluderer en DWE94-gravemaskine med højt drejningsmoment (150 hk), en Caterpillar 3412 hovedmotor og en 3306 hjælpemotor. Opmudringen kan grave op til 26 fod dyb og pumpe gennem op til 40,000 fod rørledning ved hjælp af en 14-tommer, 665 hk Ellicott® mærke pumpe.

Dette var den anden Ellicott® mærkeudgravning, der har luft sendt til Latinamerikansk. Den foregående sag var Occidental Petroleums luftlevering af en Serie 1870-udmudring til Cano Limon-oliefeltet i Colombia.

Ellicott®  brand "Wheel-Dragon ™" -linjen spænder fra 30 hk til 1500 hk og kan servicere pumpesystemer fra 4 tommer til 40 tommer. Virksomhedens gravemaskine med skovlhjul og dets "Wheel-Dragon ™" -muddermaskiner er særlig succesrige i minesektoren.

Kategorier for nyheder og casestudier