Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

USA: Piedroba Marine Construction (PMC) afslutter udgravning af sideelver i Manatee Pocket

Florida-baserede udgravnings- og haventreprenør Piedroba Marine Construction (PMC) annoncerede i dag den vellykkede afslutning af sin del af Manatee Pocket Dredging Project. PMC blev ansat af Dickerson fra Florida tidligere på året for at uddybe flere bifloder omkring hovedkanalen. PMC's 2009 8 ″ Ellicott® brand svingende stigemaskine blev brugt til at mudre kanaler så smale som 20 meter brede. Det udgravede materiale blev overført via to boosterstationer over en maksimal afstand på 14,000 fod.

PMC's administrerende direktør og rektor, Dr. Prieto-Portar, er yderst tilfreds med den vellykkede afslutning af arbejdet og roste holdet for begge besætninger: ”Det har været en sand fornøjelse at arbejde med den professionelle og erfarne entreprenør Dickerson fra Florida om et udfordrende job som Manatee Pocket Dredging Project. Vores besætning, ledet af superintendent Wayne Riley, gjorde et fremragende stykke arbejde med alle de udfordringer, som dette projekt præsenterede. ” Dickerson fra Floridas præsident, Larry Dale, roste PMC for sin fremragende præstation: “Vores firma's team er taknemmelige for PMC's projektledelseskompetencer og ekspertise og den entusiasme, som dine feltbesætninger udviser. PMC er både produktiv og omkostningseffektiv, og vi ser frem til at fortsætte med at arbejde sammen ”.

Luis Prieto y Munoz, præsident for PMC tilføjede: ”Manatee Pocket er et af de største sejlersamfund i USA. For et par dage siden dykkede vi foran Chapman School of Seamanship. Det er tilfredsstillende at se folk fuldt ud nyde resultaterne af vores arbejde ”.

Om Piedroba Marine Construction:

Piedroba Marine Construction (PMC) er en selvcertificeret lille virksomhed og kvindeejet haventreprenør med base i Syd-Florida. PMC tilbyder omfattende konstruktion og miljøkonstruktionstjenester inklusive havkonstruktion og udgravning i hele det sydøstlige USA.

Genoptrykt fra udgravning i dag

Start dit vandvejsudgravningsprojekt med Ellicott

Kategorier for nyheder og casestudier