Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Speciel elektrisk minedræbning - "Sandpiper"

Ejer - EI DuPont de Nemours & Co., USA

HOVEDBESTEMMELSER:

Skrogstørrelse - længde i fødder 165 '
Maksimal gravedybde 50 '
Sugerørstørrelse - ID 23 "
Udledningsrørstørrelse - ID 23 "
Dredge Pump Hestekræfter 4800
Gravemaskine hestekræfter 1450
Samlet installeret hestekræft 4800

 

PROJEKTINFORMATION: DuPont, det førende amerikanske kemiske selskab og verdens største producent af titandioxid (TiO2), afsluttede for nylig et multi-million dollar-projekt for at udvide sin Florida-minedrift ved at åbne et nyt sted nær Maxville. Den nye Ellicott® mærkeudgravning og tilhørende koncentratoranlæg har øget produktionen med 50% og vil forlænge minelevetiden til året 2010. Opmudringspumperne til et flydende koncentratoranlæg, der adskiller TiO2 og forskellige andre minerale biprodukter fra sandet. Anlægget pumper derefter koncentratet til lagre på land og returnerer sandet til det tidligere udvindede område. Et omhyggeligt udført miljøprogram sikrer, at det udmudrede område genoprettes så vidt muligt til dets oprindelige tilstand. En af de ældre to skraber, der for nylig opererer på det tilstødende Trail Ridge-depositum, er blevet lukket efter planen. Den nye udgravning “SANDPIPER” producerer begge de tidligere udgravninger kombineret.

”SANDPIPER” opnåede sin designproduktion på 2,100 tons i timen i løbet af den første driftsmåned. DuPont planlægger nu at udvide produktionen med over 40% til 3000 TPH. Med nogle få ændringer blev “SANDPIPER” bygget godt nok til at imødekomme den store stigning.

SÆRLIGE FUNKTIONER:

Største TiO2 minedyr i USA.

Start dit udgravningsprojekt med Ellicott

Kategorier for nyheder og casestudier