Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Speciel elektrisk minedræbning - “Hydro-Quebec”

Ejer: Quebec Hydro-Electric Commission, Canada

HOVEDBESTEMMELSER:

Skrogstørrelse - længde i fødder 220 '
Maksimal gravedybde 90 '
Sugerørstørrelse - ID 42 "
Udledningsrørstørrelse - ID 36 "
Dredge Pump Hestekræfter 8000
Gravemaskine hestekræfter 1000
Samlet installeret hestekræft 10,000

PROJEKTINFORMATION: Quebec Hydro-Electric Commission begyndte at planlægge så tidligt som i 1925 at konstruere en ny kanal, som næsten ville tage hele strømmen af ​​St.Lawrence-floden og således stille permanent effekt til rådighed på næsten 1,600,000 kilowatt. Denne kanal skulle være ca. 15 miles lang, 3300 fod bred og 27 fod dyb. Det materiale, der skulle udgraves, var for det meste ”kampesten”, som er en tung, klæbrig, type marine ler snoet med isblokke. Den samlede udgravning var over 250,000,000 kubikmeter, større end mængden af ​​materialer, der er udgravet til hele Panamakanalen.

Dette var et helt nyt design og "tiden var afgørende". Fra kontraktunderskrivelsen den 30. marts 1951, indtil skraberen begyndte at arbejde i midten af ​​december 1952, var den forløbne tid kun 21 måneder, en bemærkelsesværdig bedrift i betragtning af skraberens store størrelse (over 10,000 hk), kompleksiteten i designet, og byggeri i Canada.

Da premierminister Duplessis fra provinsen Quebec var præsideret ved idriftsættelsesceremonierne, forklarede han tildelingen til os på følgende måde:

”En anmodning om hjælp til at designe en ny udmudringsenhed -“ HYDRO-QUEBEC ”blev fremsat af Ellicott® Machine Corporation, verdensberømt for dets hydrauliske mudder inklusive enheder til Panamakanalen og andre steder. Dette firma leverede også det hydrauliske udmudringsmaskineri og fungerede som rådgivende ingeniører for Beauharnois Company om opførelsen af ​​opmudringen samt ved montering på Marine Industries skibsværfter i Sorel. ”

Dette var verdens mest magtfulde mudder bygget op til den tid; hovedpumpemotoren var 8,000 hestekræfter, og skæret havde maksimalt 2,000 hestekræfter. Det var et ekstremt vanskeligt udgravningsjob, men jobbet blev afsluttet i 1959, efter planen. En rapport offentliggjort i Waterways Magazine af februar 1953 sagde, at “på trods af de høje oprindelige omkostninger har denne skraber reduceret omkostningerne til udgravning af kampestenen med et par millioner dollars. ”

SÆRLIGE FUNKTIONER:

Største og mest kraftfulde skæreudtag af sin type nogensinde bygget på det tidspunkt.

Opbygning af en teknologisk gennembrud, til trods for vanskeligheder ved samtidig at arbejde i en udenlandsk gård.

Start dit udgravningsprojekt med Ellicott

Kategorier for nyheder og casestudier