Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Lynnhaven Inlet Dredging-kontrakt tildelt; Materiale, der er afmærket med henblik på gavnlig genbrug

Norfolk District, US Army Corps of Engineers, har tildelt en kontrakt på 2 mio. US $ til vedligeholdelsesmudring i Lynnhaven Inlet Federal Navigation Channel i Virginia Beach, Va.

Lynnhaven Inlet gennemgår årligt vedligeholdelsesudgravning for at bekæmpe kritisk skubning; på grund af orkanen Sandys indflydelse på Virginia Beach-kystlinjen sidste år, blev skylningsforholdene forværret og krævede hurtigere udgravning, sagde Kristin Mazur, Norfolk-distriktets projektleder.

”Seneste undersøgelser identificerede kritisk skælvning i indgangskanalen, drejede bassinet og sidekanalerne i projektet,” sagde Mazur. "Denne overfladebehandling, hvis den er i fred, kan have en negativ indvirkning på en bred vifte af søfartsindustrien og truer med sikker og effektiv navigation."

Projektet kræver typisk vedligeholdelsesudgravningscykler cirka hvert tredje år.

Southwind Construction Corporation, en lille virksomhed med base i Evansville, Ind, mudrer kanalen til en krævet dybde på op til 10ft “gennemsnitligt lavt vand.” Opgraderingskontrakten inkluderer også to fods tilladt overdypning.

Entreprenøren vil bruge en rørledning til at transportere det udgravede materiale til gavnlig genbrug i udpegede placeringsområder langs Ocean Park Beach og Maple Street Upland Placering i Virginia Beach. I alt vil entreprenøren mudre ca. 134,350 kubikmeter materiale.

Fordi projektet blev påvirket af orkanen Sandy, finansieres det gennem en kombineret post-sandy katastrofehjælpsbevillinger, korpsoperationer og vedligeholdelsesfinansiering og lokale sponsormidler.

Projektet forventes afsluttet i januar 2014.

Lynnhaven Inlet Federal Navigation Channel, der blev godkendt af River and Harbour Act fra oktober 23, 1962, er beliggende på Chesapeake Bay i byen Virginia Beach. Navigationsprojektet giver adgang til Chesapeake-bugten og Atlanterhavet for kommercielle fiskerfartøjer, charterfiskerbåde, hovedbåde og en lang række private rekreative fartøjer.

Kanalen bruges af pilotbådene til både pilotstationer i Virginia og Maryland, der er baseret inde i indløbet, til at transportere piloter fra deres dock til dybtgående skibe, der kommer ind i Chesapeake Bay.

Kategorier for nyheder og casestudier