Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Betydningen af ​​uddannelsesmudderoperatører

Betydningen af ​​uddannelsesmudderoperatører

Skrevet af Andres Borasino, International Sales Manager.

Bagværk er dyre maskiner, der bruges til at udvinde værdifuldt materiale og udføre forskellige typer vigtige projekter. Nogle af de mest almindelige applikationer er sandudgravning, minedrift og navigationsudgravning. Mudderkontrahenter investerer enorme mængder kapital i deres udgravningsoperation, så det er vigtigt at sikre maksimering af operationen.

[soliloquy id = ”112 ″] Ellicott har haft fornøjelsen at møde mange højt kvalificerede opmudringsoperatører i marken. En effektiv skraberoperatør er ikke kun fokuseret på at maksimere produktionen, men også på korrekt drift og vedligeholdelse af skraber og tilhørende udstyr. Dette er alle nødvendige aspekter for at nå målene for et projekt. Opmudringsoperatørens kapacitet er lige så vigtig som udmudringsmulighederne selv.

Den gode nyhed er, at den investering, der kræves for at forbedre en operatørs færdigheder, er meget lille sammenlignet med den samlede projektinvestering. Investering i operatøruddannelse giver resultater ret hurtigt, og resultaterne strækker sig ud over et enkelt projekt. En effektiv opmudringsoperatør vil bidrage til at nå et projekts mål såvel som at forlænge levetiden og opretholde værdien af ​​opmudringsmaskiner. Uddannelse er afgørende for nye operatører såvel som erfarne operatører, der har at gøre med nye og / eller forskellige udmudringsforhold. Uddannelse i opmudringsoperationer er også vigtig for projektledere og ledere, der har brug for en omfattende forståelse af forholdene, der påvirker uddybningsoperationen. Hvis alle relevante medarbejdere får ordentlig uddannelse, vil der være færre problemer og derfor mindre ikke-planlagt vedligeholdelse under drift. Ved at forbedre produktiviteten og reducere nedetid vil operatøren være i stand til at opnå maksimal produktion. Derudover vil træning hjælpe med at sikre, at skraberen drives sikkert.

En pålidelig opmudringsproducent skal kunne yde denne type support til sine kunder. Hos Ellicott tilbyder vi dredge simulator træningskurser og kontinuerlig feltstøtte og konsultation over hele verden. Vi tror virkelig på at opbygge langsigtede relationer med vores kunder, og vi mener, at dette opnås ved at sikre, at vores kunder når deres mål med vores udstyr.

 

Kategorier for nyheder og casestudier