Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Arab Contractors Co beskæftiger Ellicott® Brand Dredges eksklusivt for at imødekomme sine bagudbehov

Den største af de nuværende projekter involverer East Port-Said Axial Port. Design og konstruktion af en ny havn øst for Port Said By-pass vil imødekomme den forventede efterspørgsel efter søtransport. Fase et af projektet vil omfatte konstruktion af adgangskanalen, et svingbassin, et køkkenbassin, en genvejskanal og udvidelse af Port Said By-Pass. Bud blev modtaget i slutningen af ​​1998, og der forventes en tildeling i slutningen af ​​året.

Port-Said Axial Port
Den planlagte udgravning udgør over 100M m3. Zonen er omkring 20 km2. Derfor er East Port meget vigtig for at hjælpe med eksport, da der vil blive etableret et stort industri- og landbrugsområde ud over tusinder af feddans i Elsalam-kanalen. Havnen vil blive konstrueret på 4,500 feddan (4,669 ac.), Og dette kræver 15,000 feddan (15,555 ac.) Industriprojekter, butikker og frizoner. Den nye havn skal rumme og betjene alle disse udviklinger.

Dette er et af de højest prioriterede nationale projekter, der tjener den egyptiske nationale økonomi som følger:
• Tiltrækningen af ​​containerhandel i Middelhavet, som udgør $ 6M / år, hvor 8.0% øges årligt.
• Servering af de tilstødende industrielle og gratis kommercielle zoner.
• Alle gennemførlighedsundersøgelser omfattede, at denne havn vil tiltrække ca. 3.0 mio TEU'er i etaper frem til år 2010.

Den første etape involverer anlæg af kajer med en samlet længde på 2,150 m og uddybning af en dock til en dybde på 17 m. Terminalen har en kapacitet på 1.5 mio., Tilsvarende 20 ft-enheder (TEU) om året i sin første fase. Stiger til 3.0 mio TEU om året i anden fase.

Nordlige Alsukhna havn
Udgravningen estimeres til ca. 40M m3. Hvad angår den nordlige Suez-bugt, vil denne nye havn betjene et stort område af industrielle fabrikker, så udvikling er vigtig, og kommunikation med andre zoner er vigtig. Den nordlige Suez-bugt er værdig til at drage fordel af dens position og situation og bør være i stand til at udvide og kommunikere.

Den arabiske republik Egypts regering har igangsat udvikling, design og opførelse af en ny havn i det nordlige Alsukhna i Suez-bugten for at imødekomme det forventede efterspørgsel efter søtransport.

Fase et af projektet vil omfatte konstruktion af et 750 m-længde bassin (med to kajvægge), en adgangskanal, drejecirkel og bølgebryder. Det område, der er afsat til fase 1, er nord for projektområdet med en længde på cirka 5 km fra Suez. Alsukhna hovedveje til Golfkysten og bredde på cirka 2km, langs den sydlige grænse af Sky Hawk Touristic Village.

Arabiske entreprenører annoncerer aftale om at bygge et Ellicott®-mærke “Dragon®”Baggede i Egypten

Ellicott® skrabere (Baltimore, MD USA), verdens ældste og største producent af fræsersugemudder, annoncerede en kontrakt med Arabiske entreprenører (Kairo, Egypten) for at bygge en serie 1870 “Dragon®”Uddybning i Egypten under licens.

Arabiske entreprenører, Mellemøstens største byggefirma, udfører årligt mere end US $ 1.5 milliarder. Det har været aktiv i opmudring i over 30 år og bruger Ellicott® udelukkende mærkeudgravninger.

Den nye serie 1870 “Dragon®”Opmudring vil blive bygget på Arab Contractors 'værft i Ismailia ved hjælp af Ellicott® brand design og maskiner. Strømmen kommer fra Caterpillar motorer leveret af CATs egyptiske forhandler, Mantrac. Med over 1755 hk (1.309kw), Ellicott® mudring vil være i stand til at pumpe sand fra en dybde på 50ft (15.2m). Baggrunden er mere end en million dollars værd.

Baggrunden vil blive brugt til at levere materiale til den nye internationale ringvej, der betjener Port Said City, og til genvinding af jord i det samme område. Arabiske entreprenører har en $ 10M-kontrakt med den egyptiske regering, som kræver anvendelse af flere af Ellicott®  mærkeudgravninger i sin flåde. Disse enhedsværker tjener flere projekter, der fremhæves af en investeringskonference i Kairo sponsoreret af det amerikanske agentur for handel og udvikling.

Arab Contractors Co. har været involveret i følgende projekter:
- River Nile Navigation i Luxer under ministeriet for kunstvanding. Anslået til 6.0 millioner m3 udmudring, rengøring og grøft til niveau –4 for flodnavigationsforløbet.
- Oyoan Mousa Electricity Station, ministeriet for elektricitet 3.3 millioner m3 udmudring, inklusive udgravning til indløbs- og udløbskanal til et kraftværk i sand og noget sten.
- Port Said Ring-Road anden etape, Port Said Governorate. Udgravning af Manzalah-søen for at afslutte opførelsen af ​​en ny motorvej fra Ras el Ash til Doneletta City.

Genoptrykt fra World Mudring & Mining Construction

Start dit udgravningsprojekt med Ellicott

Kategorier for nyheder og casestudier