Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Genoparbejdning af minerydning med Ellicott 370 Dragon® Dredge

Dominikanske Republik - Historisk har minedriftsprocesser med dårlige genvindingsgrader resulteret i tailings med betydelige mængder genvindeligt materiale. Ekstraktionen af ​​dette materiale kan opnås ved hjælp af skraber.

Der er adskillige faktorer, der retfærdiggør udvinding og genbehandling af tailings:

    • Tailings kræver færre ressourcer sammenlignet med konventionel minedrift. F.eks. Kan en skraber - i et enkelt trin - udvinde og transportere materialet til et forarbejdningsanlæg, der ligger elleve kilometer væk. Dette reducerer omkostninger relateret til kapitaludstyr, arbejdskraft, brændstof og vedligeholdelse.
    • Fremskridt inden for genbehandlingsteknologi
    • Behandling af skræddersy muliggør yderligere produktion uden at øge en gruves fodaftryk og uden at kræve yderligere landtilladelser.

Las Lagunas, Pueblo Viejo skræddersyningsdam
Projektet er beliggende i Den Dominikanske Republik, 105 km nord for Santo Domingo. Projektindehaveren er Panterra Gold / Envirogold of Australia. Guld- og sølvafskæringen blev genereret ved konventionel minedrift mellem 1992 og 1999. Den oprindelige minedrift har haft dårlige (<30%), og betydelige mængder malm blev anbragt i dæmningen. Dæmningen har et anslået 5,137 millioner ton malm, der klassificerer 3.8 g / t guld og 38.6 g / t sølv.

I 2012 købte Envirogold en Ellicott 370 Dragon® drægge for at udtrække tailings fra dæmningen og pumpe dem til deres forarbejdningsanlæg.

Baggrunden blev anvendt til at udtrække materiale i dybder på op til 8m og pumpe dem som en opslæmning i en afstand mellem 500m og 800m og en terminalhøjde på 11m. Opslæmningen pumpes ved hjælp af et 10-tommer HDPE-rør. Baggrunden genererer og pumper gylle med en 28% -tæthed. Afskærmningerne har en materialespecifik tyngdekraft på 2.69 og en våd bulkdensitet på 1.71t / m3.

For at øge produktionskapaciteten og give mere fleksibilitet til operationen købte Envirogold et sekund 370 mudder fra Ellicott® i 2013.

Mudderne fungerer i øjeblikket for at give 24 time pr. Dag plantefoder, skiftende mudder til opnåelse af produktionen, med et besætning på en (1) operatør pr. Mudder og to (2) assistenter pr. Skift.

For bedre at kunne styre materiale og vand fra udgravningsoperationen er dæmningen opdelt i mindre underafsnit, der kaldes at holde damme. Når et afsnit af dæmningen er blevet mudret, bruges det oprettede tomrum til at deponere forarbejdede tailings fra anlægget og således opretholde dæmningens fodaftryk. Mudringsoperationen anvender det eksisterende vand ved dæmningen. Det udgravede vand cirkuleres tilbage til uddybningsdammen, så der ikke kræves yderligere vand.

I de første tre måneder af 2013 ekstraheredes og pumpes den første baggearbejde ca. 80,000 m3 afskæringer til forarbejdningsanlægget.

Ellicott Series 370 standardmudder er en dieseldrevet fræsersugemudder med en 12 ″ x 10 ″ pumpe og 440 HK med samlet installeret effekt. Det er en meget kraftfuld, pålidelig og bærbar skraber, der er ideel til denne type applikationer. Den første enhed blev leveret med en konventionel fræser, mens den anden enhed indeholdt en skovlskærer.

Gennem en særlig operationskontrakt betjente Ellicott Field Service-teknikere de to bagudbygninger i en periode på 3 måneder i 2014. Denne service gjorde det muligt for klienten at maksimere produktionen af ​​mudderne og uddanne dens operatører i den bedste opsamling.

Markeds- og teknologitendenser gør ombehandlingen af ​​tailings mere og mere attraktiv. På grund af sin kapacitet til pålideligt at udtrække store mængder materiale og transportere dem uden behov for at dobbelt håndtere, er en mudder en ideel arbejdshest til disse projekter. Med mere end 125 års erfaring med design og fremstilling af højeste kvalitet, mest kraftfulde og pålidelige mudder, er Ellicott Dredges den rigtige løsning!

Start dit skrædderudgravningsprojekt med Ellicott

Kategorier for nyheder og casestudier