Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Tappan Lake Dredging begynder med Ellicott Brand® 370 Dragon Dredge


HARRISON COUNTY, OH (USA) - Opgradering af dele af Tappan-søen er omsider begyndt med det udstyr, der faktisk er på plads og på vandet, ifølge Barbara Bennett, direktør for administrative tjenester i Muskingum Watershed Conservancy District (MWCD).

Sagen blev drøftet på sidste fredags månedlige møde, der blev afholdt i Mansfields Charles Mill Lake Park.

Bennett erklærede, at 400,000 kubikmeter sediment ville blive fjernet fra bunden af ​​Tappan, som ville finde sted nær Beaverdam Run Bay, Clear Fork Bay og langs begge sider af Deersville Road.

Siltet skal støvsuges gennem en fleksibel rørledning, der vil krydse under US 250 til et sted, som MWCD ejer, som ligger i det nordvestlige hjørne af Addy Road og US 250, ifølge Bennett.

Den store blå og hvide maskine med en stor orange armatur fik navnet ”CADIZ,” sagde hun og tilføjede, at afvandingsstativene og bassinerne blev sat op på Addy-ejendommen.

"Afvandingssystemet er ved hjælp af mekaniske systemer og avancerede systemer," udtaler Bennett via e-mail. Hun sagde, at brug af pumpesystemet ville reducere lastbiltrafikken, som normalt ville blive brugt til at trække sedimentet væk. Afvandingssystemet, som var blevet diskuteret i et tidligere MWCD-møde, er et system, der tørrer sedimentet meget hurtigere ud, hvilket giver modtagerne af materialet mulighed for at bruge det hurtigere end normalt.

”Vi har løbende drøftelser med Harrison County og også ... ODNR (Ohio Department of Natural Resources),” sagde Bennett. "Intet [er] blevet afsluttet, men vi vil have over 400,000 kubikmeter materiale, så der er godt materiale tilgængeligt til udfyldning eller brug et eller andet sted."

Harrison County Commissioner, Don Bethel, sagde det samme, at de stadig diskuterede sagen med MWCD, og ​​at de stadig var meget interesseret i at få noget af det sediment, der blev trukket op fra søen.

Bethel havde på et tidligere møde tidligere på året erklæret, at en idé til at erhverve sedimentet ville være til brug ved fyldning af de mange små dale nær Industrial Park Road. Tanken er at udjævne mere jord for at området skal være endnu mere attraktivt for potentielle virksomheder, der allerede er begyndt at springe der oppe.

Start dit søudgravningsprojekt med Ellicott

Kategorier for nyheder og casestudier