Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Southwind Dredging Little River

DNREC's Division of Watershed Stewardship and Fish & Wildlife har annonceret planer om et kooperativt udmudringsprojekt på Little River nær Dover fra Route 9 / Bayside Drive bro i Little Creek øst ind i Delaware Bay.

Udmudring er planlagt til at begynde i anden uge i denne måned. Southwind Construction of Evansville, Ind., Blev tildelt kontrakten for projektet og vil bruge deres 14 ″ Ellicott®  Mærke 970 mudder.

Kanalen er cirka 12,400 fødder lang og vil blive bagudgående til bredderne af 40 fødder i floddelen og 60 fødder i Delaware Bay-delen og til en dybde på 5 fødder ved gennemsnitligt lavvande. Den Lille Flod blev sidst udgravet af staten i 1981-1982.

En sekundær fordel ved projektet er den gavnlige anvendelse af opmudret materiale til at genoprette og forbedre vandfuglens habitat inden for den nærliggende Division of Fish & Wildlife Little Creek Wildlife Area impoundment's Refuge cell, en af ​​flere celler, der omfatter beslagdelingen divideret med diger for at muliggøre separat styring .

Materiale med gavnligt brug vil øge bundhøjderne i skumcellen til et niveau, der fremmer vandfugle og strandfugle forskellige levesteder og fødevareressourcer, hvilket modregner synkende myrhøjder, der har resulteret i overdreven levende åbent vand.

Det statslige projekt 1.01 millioner dollars inkluderer udgravning af 79,000 kubikmeter materiale fra kanalen og fjernelse af 30 forladte pilinger og et forladt fartøj fra vandvejen nær Little Creek.

En rørledning vil blive anbragt langs en eksisterende vej i Little Creek Wildlife Area for at pumpe mudret materiale fra flodkanalen ind i flygtningeslagcellen.

Projektet forventes ikke at forstyrre jagt i området. Projektets færdiggørelse forventes inden oktober 1, før højsæsonen for vandfugle.

Kategorier for nyheder og casestudier