Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Sådan slipper man af med Muck

Det første projekt

På én gang over 4 millioner gallon (1,514 millioner liter) på giftigt semi-behandlet spildevand flydede ind i Palm Bay Floridas Turkey Creek. Som et resultat indeholdt Turkey Creek ekstremt høje niveauer af skadelige toksiner og næringsstoffer.

I løbet af foråret 2017, holdet fra Gator udgravning brugte det meste af deres tid på at rydde op i det rod, der engang besatte Turkey Creek og fjernede over 236,000 yd3 (180,435 m3) af møg, nitrogen og fosforforurening.

Den rigtige udstyr

Når du arbejder på et projekt på størrelse med Turkey Creek, har du brug for den rigtige slags udstyr. Til dette projekt, en Ellicott Serie 670 Dragon®  drægge blev valgt. 670 er i stand til at grave så dybt som 42 fod (13.0 m) og indeholder en stor pumpe med en masse hestekræfter, der er nødvendige for at fuldføre et job af denne størrelse. Series 670 Dragon® mudderkald er kendt som et pålideligt, pålideligt og førsteklasses stykke maskiner med et fremragende ry.

Den indledende Turkey Creek-oprydning det tog flere måneder at gennemføre, men da projektet var ved at være afsluttet, mente alle de parter, der blev påvirket af den oprindelige oprydning, at deres arbejde var næsten afsluttet. Dog vidste de ikke, at en naturkatastrofe var lige rundt om hjørnet, der ville negere alt deres tidligere hårde arbejde og kræfter.

 

Orkanen irma

I september 11, 2017, ramte orkanen Irma Golfkyst i Florida, hvilket medførte betydelig oversvømmelser i det nærliggende Turkey Creek samfund tæt på Gainesville. For anden gang på mindre end to år infiltrerede den skadelige muck, der tidligere havde eksisteret i Turkey Creek, igen vandmassen og skulle renses. Denne gang blev teamet fra Gator Dredging bedt om at fjerne organisk muck, der nu kunne findes under dokker placeret i lavvandede områder og udfylde dybe huller i hele det omkringliggende Turkey Creek-område, der var blevet påvirket af skader fra stormen.

To af de mest betydningsfulde udfordringer, som teamet fra Gator Dredge står over for under oprydningsprocessen, omfattede denne gang administration af materialer og styring af tilbagelevering af vand. Det skyldes, at lokale og statslige embedsmænd i næsten fem årtier ignorerede bækkens tilstand, den indflydelse, der havde på indbyggernes sundhed, og dens indvirkning på det omgivende habitat.

Hvorfor mudring?

Opmudring er grundlaget for de fleste akvatiske projekter og adresserer en bred vifte af verdens økonomiske, sociale og miljømæssige behov. Med mere end 50 procent af verdens befolkning, der bor inden for en radius af 125 miles (201 km) af en betydelig kystlinje, er lavtliggende områder som Turkey Creek i fare for alvorlige oversvømmelser og kræver konstante forbedringer langs og nær dens kystlinje.

Vandområder, der ligner Turkey Creek, har oplevet stigende vandstand forårsaget af kraftige storme som orkanen Irma. Resultaterne inkluderer skader på ejendom for hundreder af husejere, der er påvirket af dødbringende orkaner, og det påvirker også det omgivende levesteder, der forårsager millioner af dollars i skade, hvis de ikke behandles.

Så hvorfor er det mudring vigtigt? Når en vandmasse udmudres, er der en mindre sandsynlig chance for erosion, og det omgivende habitat genoprettes. Flere former for sediment indeholder toksiner fra industriel afstrømning, der i væsentlig grad påvirker vandkvaliteten.

Når enhver form for snavs, der indeholder forurenende stoffer, fjernes, forbedres den samlede sundhed for en vandmasse.

Kategorier for nyheder og casestudier