Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
11

Hvorfor mudring af Sea Dog Creek er nødvendigt

Lystfiskere, der navigerer på Sea Dog Creek nær byen Hempstead, New York, er nu i stand til sikkert at rejse rundt i åen med relativ lethed i lave områder i sommer; dette har dog ikke altid været tilfældet. I 2012 gjorde tilstoppede oversvømmelser skabt af Superstorm Sandy det næsten praktisk talt umuligt for store kommercielle skibe at navigere på kortlagt vand mellem den østlige ende af Sea Dog Creek og nærliggende Long Creek.

For nylig lokale arbejdstagere fra Afdeling for Bevaring og Vandveje brugt en Ellicott 460SL "Swinging Dragon®" mudder, kendt som “Hempstead Bays” for at fjerne 8,000 kubikmeter yds³ (6,116 m³) sand fra nærliggende Sea Dog Creek. Den svingende stigeudgravning blev købt af byen Hempstead fra udgravningsfabrikanten Ellicott Dredges i 2008. Besætninger brugte skraberen til at fjerne sand og vand til at grave ned til ca. 12 fod (3.6 m).

En af de mange udfordringer, som besætningen stod overfor under udgravningsprocessen, omfattede arbejde inden for meget korte mudringsvinduer. Derudover fik de ikke tilladelse til at bruge rent sand inden for grænserne for regulerede titelzoner. På trods af nogle begrænsninger kunne besætningerne overvinde disse hindringer for at afslutte projektet i løbet af to uger

Virkningen af ​​orkanen Sandy

Der er ingen tvivl om, at orkanen Sandy havde en enorm indflydelse på den lokale region. Faktisk, når oversvømmet farve fejede gennem det lokale område, skabte det en stim nær den østlige ende af Sea Dog Creek, hvilket fik den til at tilstoppe, hvilket praktisk taget umuligt for casual bådfolk at navigere i creek.

Konserveringsbiolog Dr. James Browne bemærkede, at orkanen Sandy havde en enorm indflydelse på dannelsen af ​​en sandstang, der fik vandvejen til at tilstoppe.

”Simpelthen sagt blev sand omrørt op langs strandene og ebbe stempelbar. Materialerne blev derefter trukket ind i bugten under stormfloden. Sandet blev derefter deponeret nogle steder, hvilket nedsatte vandstrømmen. Da forholdene vendte tilbage til det normale, var der meget lidt eller intet vand i nogle af kanalerne. Traditionelt varierer nogle af disse områder fra 4 til 6 fod i dybden. De minimerede vandniveauer blev derefter eksponeret, hvilket fik en sandbar til at dannes ved ekstreme lavvande. Dette gjorde det svært at navigere i et skib uden vand under kølen, ”bemærkede Dr. James Browne.

Miljøpåvirkningen på Sea Dog Creek

Sea Dog Creek er den eneste rute på indre vandveje for skibe, der kan navigere nord for den faste bro tæt på nærliggende Point Lookout. De nylige forbedringer gør det nu lettere for kommercielle både at rejse frit. Imidlertid inkluderer et mere presserende problem at gøre bedre brug af rene materialer, der inkluderer forbedring af saltmyrprojekter.

Medlemmer af Hempstead-rådene var ikke i stand til at få marsh-restaurering på den nødtilladelse, der blev givet dem af NYSDEC. Der søges yderligere finansiering til fremtidig marse-restaureringsarbejde, der fremskaffer materiale fra Sea Dog State myrer og stimer. Håbet er, at det supplerende arbejde reducerer oversvømmelser under fremtidige storme.

Næsten hver kanal i den omkringliggende region forbliver tilstoppet. Derfor kræves yderligere udgravning for at holde vandveje klare. Heldigvis har byen Hempstead det nødvendige mudringsudstyr internt til at tackle miljøkatastrofer. Dette holder genvindingsomkostningerne rimeligt lave, hvis en uheldig hændelse i fremtiden vil have indvirkning på nærliggende vandveje.

NYSDEC finansierer Sea Dog Restoration Project

En gruppe embedsmænd, der repræsenterer byen Hampstead ledet af rådsmedlem Timothy D 'Esposito, bad NYSDEC om at fremskynde det nødvendige mudring tilladelse proces efter, at flere fartøjer løb på grund på grund af lavt vandforhold.

Byens embedsmænd havde brug for en statsfritagelse fra NYSDEC for at begynde at uddybe i statens mellemkystvandveje. Det er fordi dette typisk er den tid på året, hvor gydesæsonen starter for skrubbefisk.

Takket være hjælp fra NYSDEC fik byen Hempstead Department of Conservation and Waterways en 10-årig mudringstilladelse til at opretholde Sea Dog Creek.

Hele operationen blev afsluttet under en godkendt nødtilladelse udstedt af New York State Department of Environmental Conservation (NYSDEC.) Rådmand D'Esposito bemærkede, ”Vores største udfordring var at få de nødvendige tilladelser, der var nødvendige for at starte Sea Dog Creek restaureringsprojektet .”

Hempstead-byens embedsmænd planlægger nu at starte yderligere mudringsprojekter, der er planlagt til at begynde i efteråret 2018.

Kategorier for nyheder og casestudier