Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Hvordan mudring af Salado-floden kan redde Buenos Aires

Hvordan påvirker udgravning af Salado-floden Buenos Aires? Den seneste historie har bevist, at en enorm mængde nedbør i den lavtliggende region har forårsaget Salado-floden gentagne gange oversvømmer, der truer landbrugssamfundet. Indtil for nylig var floden ikke blevet opretholdt korrekt. Dette har ført til, at tidligere oversvømmelser har fundet sted. Den nylige finansiering gør det nu muligt at betale for forbedringer af floden og de omkringliggende områder og have adgang til det rette mudringsudstyr der vil hjælpe med at kontrollere potentielle oversvømmelser ved at gendanne floden til dens naturlige tilstand.

Salado-floden og dens indvirkning

Fra 2000 til 2017 blev mere end 800,000 hektar jord beskadiget i hele Buenos Aires, Argentina som følge af oversvømmelsen af ​​Salado-flodbassinet. Byen Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og landets største by. Det blomstrende samfund ligger i provinsen Buenos Aires ved flodmundingen Rio de la Plata. Hvad mange udenforstående måske ikke ved, er, at Buenos Aires-provinsen er et stort landbrugssamfund. Ca. 20% af Argentinas korn- og kødprodukter kommer fra regionen og betragtes som ekstremt vigtige for landets økonomi. Det meste af landet i provinsen er meget rig på næringsstoffer, men det er også meget fladt og sårbart over for ekstreme vejrforhold, der har resulteret i tilbagevendende tørke og oversvømmelser.

Ellicott-serien 1270 Dragon® Dredge

Der er flere mindre vandløb, flodmundinger og floder omkring Buenos Aires. I løbet af de sidste 40 år er den gennemsnitlige nedbør i Buenos Aires steget med 20%. Den ekstra regn har fået Salado-floden til at oversvømme. Steder, der grænser op til en flod som Salado-floden, er tilbøjelige til at oversvømme i regnvejr. I flere år har Salado-floden samlet en række materialer som følge af kraftig nedbør, der akkumulerer en stor mængde sedimentering og silt. Når en flod ikke vedligeholdes tilstrækkeligt, samler affald sig over tid, hvilket får floden til flaskehals. Denne handling begrænser flodernes evne til at tilvejebringe naturligt strømmende vand og får vandstanden til at stige, hvilket udløser en oversvømmelse.

I adskillige år har samfundsledere og politikere drøftet forskellige mudringsideer og løsninger, såsom udvidelse af floden og grave en dybere kanal i håb om at reducere potentiel oversvømmelse, men havde ikke været i stand til at skaffe de nødvendige midler til at dække udgifterne til en sådan massiv flodudgravningsprojekt indtil for nylig.

Løsningen

To serien 1270 Dragon® Dredges på arbejde i Salado-floden

I april 2017 godkendte Verdensbanken en $ 300 millioner lån feller projektet til forebyggelse af oversvømmelse. I løbet af de sidste 18 måneder har mange udmudringsentreprenører brugt betydelig tid på at forbedre oversvømmelsesforholdene i området. Indtil videre har entreprenører fjernet mere end 5.23 millioner yd (4 millioner m³) sand og sediment fra Salado-floden ved hjælp af en række skraber.

For at hjælpe med at kontrollere oversvømmelser i den lokale region mudrer besætninger fra Helport og Chediack (UTE) har valgt at bruge to Ellicott-serien 1270 Dragon®-skæreudtag, der er ideelle til denne type opsamling af floder Ansøgning. 1270 Dragon® mudring er i stand til at nå uddybningsdybder på op til 50 '(15 m). Denne mellemstore mudder indeholder også en 18 ”-pumpe og er udstyret med to separate dieselmotorer, hvoraf den ene er dedikeret til mudderpumpen til optimal produktion.

Hvad sker der nu

Den største udfordring, som besætninger, der arbejder med projektet, inkluderer måske begrænset adgang til snavsveje, når det regner, da vejene oversvømmer, hvilket gør det vanskeligt at nå det område, hvor udgravningen finder sted. Adgang til flodbredderne i det omgivende miljø har også vist sig at være ganske vanskeligt at komme ind og er yderst begrænset. På trods af disse fysiske forhindringer er Ellicott Dragon®-mudderne relativt let at adskille og samle, så besætningerne kan mudre på vanskeligt tilgængelige steder langs floden. Under omstændigheder som disse er det meget vigtigt at have en pålidelig mudder, der er i stand til at overvinde disse vanskelige udfordringer.

Mens udgravning af Salado-floden ikke garanterer, at fremtidig oversvømmelse ikke vil forekomme, er det en af ​​de mest effektive tilgange til at minimere eller begrænse fremtidig oversvømmelse. Når floden er genoprettet i en mere naturlig tilstand gennem fjernelse af overskydende sediment, vil vandstrømmen flyde langs sin naturlige vej i et stabilt tempo. Derudover opsamles sandet fra flodopgravningsindsatsen, hvorefter de genanvendes og bruges til at forbedre lavlandet, hvilket forbedrer terrænhøjden, hvilket også hjælper med at reducere oddsen for gentagne oversvømmelser i de lavtliggende samfund.

Start dit River Dredging-projekt med Ellicott

Kategorier for nyheder og casestudier