Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
Marina Baggrundsudstyr

Swinging Dragon Dredge bruges til at mudre Marina i nærheden af ​​Puerto Vallarta, Mexico

I 2017 leverede Ellicott Dredges, en Baltimore, Maryland (USA) mudderproducent en Serie 460SL Swinging Dragon® mudder til en kunde i nærheden af ​​Puerto Vallarta, Mexico. Den kraftige mudder anvendes i øjeblikket til at fjerne sediment fra en lokal marina og navigeringskanal, der forbinder direkte til Stillehavet.

Kunden valgte 460SL Swinging Dragon® mudder på grund af den lille mudders evne til at operere i og smalle og begrænsede rum. i områder som bådslip og opretholde de nødvendige kanaldybder, der kræves for at større skibe, såsom private lystbåde, sikkert kan rejse frem og tilbage uden at ramme.

Denne alsidige opmudring har en indbygget spudevogn, der fremfører uddybningen hurtigt og præcist. Uanset om det opererer i smalle kanaler i svingende stegetilstand eller skifter til konventionel opmudringstilstand for bredere udmudringsafskæringer, giver denne dobbeltfunktionsmudring opmudringsoperatøren mulighed for at maksimere deres udmudringsproduktivitet. For yderligere hjælp til at vælge den rigtige type marina mudring udstyr til dit projekt afslutte vores projekt spørgeskema i dag eller e-mail os på sales@dredge.com.

Kategorier for nyheder og casestudier