Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
2019 Tradewinds Indo Pacific Forum & Mission - Ellicott Dredges

Ellicott Dredges International Sales Manager, Phil Grove, deltog for nylig på US Commercial Service's “2019 Tradewinds Indo-Pacific Forum & Trade Mission” til New Delhi, Indien og Dhaka, Bangladesh. I løbet af ugen lærte han om forretningsmuligheder i Indo-Stillehavsområdet og var i stand til det diskutere hans tidligere erfaring med at drive forretning i Bangladesh med gruppen.

2019 US Commercial Service Trade Winds-programmet, et Indo-Pacific fokuseret forretningsforum, bestod af regionale og branchespecifikke konferencesessioner samt forudgående aftaler med amerikanske diplomater, der repræsenterer kommercielle markeder i hele regionen.

Mere end 130 amerikanske delegerede fra 32 stater var til stede for at deltage i dette års begivenhed, som gav mulighed for at mødes over 100 forretningsledere, der repræsenterer den lokale region.

Kategorier for nyheder og casestudier