Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Mekanisk udgravning vs. hydraulisk udgravning

Forsøger du at bestemme, om mekanisk udgravning eller hydraulisk udgravning er bedst egnet til at imødekomme dine minekrav? Nogle talsmænd hævder muligvis, at mekanisk udgravning er en lettere og mindre kompliceret proces for besætninger. Hydraulisk udgravning er imidlertid omkostningseffektiv, giver øget fleksibilitet og er bedst egnet til udfordrende miljøer, hvor gravemaskiner er begrænsede. Derudover er hydraulisk udgravning bedst til miljøer, når der anskaffes finkornede materialer.

Der er mere end én tilgang til udgravning. I sidste ende vil din beslutning sandsynligvis koge ned til, hvor meget det vil koste, og hvor lang tid det vil tage at færdiggøre dit udgravningsprojekt. Der er dog andre faktorer, som du måske vil overveje. Du ønsker også at evaluere den vandmasse, du arbejder i, og hvordan valg af den rigtige type mudringsudstyr kan hjælpe dig med at opfylde dine mudringsmål.

Mekanisk udgravning

Mekanisk udgravning er bedst egnet til miljøer, der indeholder tilstrækkelig plads til en gravemaskine til at betjene, hvilket gør det muligt for den maskindrevne maskine at udtrække, bortskaffe og øse materialer hurtigt.

Mekaniske udgravningsprojekter er typisk placeret nær en kystlinje. De kræver traditionelt flere stykker støtteudstyr, inklusive den primære gravemaskine, der mekanisk fjerner sandet og vandet, der placerer sandet på kystlinjen, læssere til at flytte sandet på kysten, og lastbiler til at deponere sandet i et nærliggende forarbejdningsanlæg.

Hydraulisk udgravning

En enkelt hydraulisk mudder kan bruges til at udføre den samme mission i halvdelen af ​​tiden ved hjælp af færre ressourcer. Nogle fordele ved hydraulisk udgravning inkluderer:

  • Nedsatte arbejds- og kapitalomkostninger
  • Mindre energi og emissioner
  • Reducerede omkostninger til materialer og vedligeholdelse
  • Sikker og effektiv

Under den hydrauliske udgravningsproces vaskes bøderne fra sand, mens de transporteres direkte til et nærliggende forarbejdningsanlæg. Når pumpeafstanden eller lodret højde øges, kan en mudderpumpe fungere som en levedygtig mulighed for at hjælpe med at maksimere muligheden for ensartede produktionshastigheder.

En af de ekstra fordele ved hydraulisk udmudring inkluderer direkte overførsel af materialer til forarbejdningsanlægget. Dette sparer både tid og penge, hvilket eliminerer behovet for yderligere arbejdskraft og dobbelt håndtering af materialet.

 

Valg af det rigtige baggrundsudstyr til jobbet

Hydrauliske mudder er bedst egnet til større vandmasser, hvor gravemaskiner har svært ved at nå materialer og lejlighedsvis er miljøforholdene svage. Udvinding med en hydraulisk mudder er den mest effektive måde at udvinde materialer regelmæssigt, hvad enten det er sand, grus eller hårde saltaflejringer.

Ellicotts hydrauliske udgravninger er ideelle til mineprojekter. Det er fordi skraberne er designet til at reducere omkostningerne pr. Ton og øge produktiviteten. Ellicotts større skraber er tilgængelige til de projekter, der kræver gravedybde op til 60 m.

Vores mudder er blevet brugt over hele verden til en række mineprojekter fra St. Petersburg, Florida (USA) til provinsen Marinduque på Filippinerne. Udfyld vores projektform i dag eller kontakt os via e-mail på sales@dredge.com.

Kategorier for nyheder og casestudier