Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Cutterhead-udgravninger Start Altamira Port-udgravningsprojekt - Ellicott-udgravninger

Havnekomplekset Altamira i delstaten Tamaulipas, Mexico, er en af ​​de fire største havne i Mexico. Altamira er en del af et stort industrikompleks dedikeret logistik over genstande som LNG, petrokemikalier, industrielle komponenter og råvarer.

I øjeblikket er der to Ellicott-udgravninger, der er i drift eller er ved at starte et havnemudringsprojekt i Altamira. En Ellicott Series 670 Dragon®-skraber bruges i øjeblikket til at udføre rutinemæssig vedligeholdelse af navigations- og adgangskanalen til en privat industriel terminal. Faktisk indeholder det mellemstore skærehovedskraber en 14 ”x14” pumpe med en samlet installeret effekt på 800 HK (597 kW). Opmudringen er også i stand til at grave op til 42 m. Denne alsidige opmudring er i stand til at håndtere en række udmudringsapplikationer, herunder havne, havne og vedligeholdelsesprojekter på indre vandveje.

670 er for nylig blevet sluttet af en Ellicott Series 1270 Dragon®-skraber, som vil blive brugt til udvidelse af en anden privat industriel terminal i Altamira. Den kraftfulde Ellicott 1270 inkluderer en 18 ”x18” pumpe og en samlet installeret effekt på 1350 HK (1007 kW). Det større skærehovedskraber er i stand til at nå gravedybder på op til 50 fod (15 m).

Med sin serie af højkvalitets, holdbare og pålidelige opmudringer er Ellicott® stolt over at have en vital rolle i driften af ​​Altamira havnekompleks.

Kategorier for nyheder og casestudier