Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
Kyst restaurering

370 Dragon Dredge afslutter Southwest Benin Restoration Project

Grand Popo, Benin: Ministeriet for livsmiljø og bæredygtig udvikling tildelte for nylig en kontrakt, finansieret af Verdensbanken, til vestafrikansk mudringsentreprenør Logistik og assistance SA. at fjerne over 100,000 kubikmeter sediment fra Mono-floden i Grand Popo, Benin.

Verdensbanken godkendte $ 210 millioner i finansiering til finansiering af et regionalt projekt kendt som de vestlige afrikanske kystområder (LÆS) Resilience Investment Program. Programmet er designet til at beskytte mod erosion ved kyster gennem en række aktiviteter, herunder gendannelse af vådområder, påfyldning af strande og bygning af havvægge.

Grand Popo, kendt som et populært fiskerisamfund, er modtagelige for oversvømmelser på grund af en underudviklet kystlinje og klimaændringer. Programmets finansiering dækker omkostningerne ved gendannelse af floden for de beboere, hvis liv afhænger af Mono-floden som en kilde til mad, levebrød og ernæring.

Logistik og assistance SA brugte en Ellicott 370 Dragon® Dredge at afslutte projektet ved at omdirigere Mono-floden væk fra en nærliggende vej, der er eroderet over tid for at forhindre fremtidige oversvømmelser i at forekomme.

Start dit kystreparationsprojekt med Ellicott

Kategorier for nyheder og casestudier