Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott-eksporten varer: To mere 20-tommer (500 mm) udgravninger på vej til Bangladesh

To Ellicott-udgravninger blev for nylig sendt til Bangladesh for at fortsætte med at støtte landets uddybningsindsats. Ellicott Series 2070 (20-tommer / 500 mm) Dragon®-muddermaskiner vil deltage i snesevis af andre Ellicott 18-tommer (450 mm) og 20-tommer (500 mm) skraber, der i øjeblikket er involveret i projekter for at holde floder flydende og oversvømmelsesrisici i skak .

Selvom det sidste år har været et fald i international handel på tværs af industrisektorer og lande på grund af Covid-19-pandemien, har Bangladesh fortsat importeret skraber til sin landsdækkende udgravningsindsats. Landet Bangladesh er omfattet af det største tidevandsdominerede floddelta i verden, fodret af vandveje med oprindelse i Himalaya-bjergene.

Med en befolkning på ca. 165 millioner er Bangladeshs floder stærkt påberåbt som en transportform for både mennesker og varer. Imidlertid er kun 60% af landets 8,700 km sejlbare vandveje tilgængelige i den tørre sæson på grund af den konstante tilstrømning af sedimentation. Ellicott-udgravninger arbejder på at holde disse vandveje åbne og kan findes i mange af Bangladeshs store floder.

Næsten en tredjedel af Bangladesh ligger mindre end 2 meter over havets overflade. Da havniveauet fortsætter med at stige, og bundfald fortsætter med at fylde allerede tilstoppede vandveje, fortsætter truslen om oversvømmelse; en anden risiko Bangladesh arbejder på at afbøde med brugen af ​​opmudring.

Serien 2070 Dragon skærehoved uddybning er det mest moderne 20 ”skraberdesign i verden, der inkorporerer Ellicotts verdenskendte designteknikker. Denne bærbare opmudring kan leveres med lastbil til indlandssteder og er i stand til at udmudre op til 50 ′ (15 m), der gør det muligt for opmudringen at operere i større skibsrederier. Skroget og dækshuset er designet til Bureau of Veritas (BV) beskyttede vandregler, og som sådan er denne opmudring velegnet til en række anvendelser, herunder mudring af havn, opsamling af floder, landgenvinding og sand minedrift projekter.

Start dit River Dredging-projekt med Ellicott

Kategorier for nyheder og casestudier