Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

To nylige ordrer demonstrerer mangfoldigheden af ​​Ellicott-kapaciteter og produktlinje

CANADA - En stor producent af Potash tildelte for nylig Ellicott en kontrakt om at levere en helt brugerdefineret, elektrisk skovlhjulsmudder i rustfrit stål, der omfatter avanceret teknologi til kontrol-, drifts- og elektriske systemer. Mudderskrog, dækshus, stige og andre konstruktionsgenstande vil være fremstillet af 316 rustfrit stål. Derudover er skraberen designet til drift året rundt i temperaturer fra -29 ° C (-34 ° C) til 95 ° F (35 ° C).

3D-billede af Custom B590E Wheel Dragon ™ Dredge
Repræsentativ 3D for Custom B590E Wheel Dragon ™ Dredge

Den nye B590E-skraber integrerer følgende funktioner, herunder tilpasning baseret på kundespecifikke krav, herunder:

  • Ellicott 100 HK (DWE-60) dobbeltgravemaskine.
  • 500 HK (372 kW) og 250 HK (186 kW) elektriske motorer.
  • Brugerdefineret struktur, elektriske og hydrauliske systemer med det formål at forbedre vedligeholdelsesevnen og med fokus på sikkerhed.
  • Kontrolsystem integreret med RTK GPS.
  • UPS og Transfer switch til kortsigtet og langvarig backup strøm til nøglesystemer.

OHIO, USA - Staten Ohio købte for nylig endnu en 460SL Swinging Dragon® mudder til opretholdelse af dybden ved Buckeye Lake. Ohio Department of Natural Resources (ODNR) har allerede flere af disse enheder og var glad for, at staten valgte en anden Ellicott® skrabe.

ODNR er meget komfortabel med den påviste pålidelighed og enkelhed i deres eksisterende flåde på 460 SL, den support, de får fra Ellicott, og deres Ellicotts levetid® mærkeudgravninger. Hensigtsmæssigt vil den nye skraber erstatte en af ​​ODNRs ældste skraber, "Buckeye", der går tilbage til 1965.

Foto af den ældre del af Ohio's 1960-tallet “BUCKEYE” 10-tommers Ellicott svingende stigeudgravning med repræsentativt foto af den nye brugerdefinerede Ellicott 460SL-skraber valgt til ODNR

Den nye brugerdefinerede 12 ”460SL inkluderer en 540 HK (402 kW) kølekølet motor, 50 HK (37 kW) fræser, ekstra brede sidetanke, biologisk nedbrydeligt hydraulikvæske, 20 fod maksimal uddybningsdybde og andre muligheder i henhold til ODNRs krav . Ellicotts 460SL-opmudring giver alsidigheden til at fungere som enten en svingende stigeuddybning til smalle kanaler eller som en konventionel opmudring, når der er behov for større svingbredder for optimal produktionseffektivitet.

Product Line

Ellicott tilbyder en komplet serie af bærbare fræsersugemudder booster pumper fra vores to lokationer: Hovedanlæg og udøvende kontorer i Baltimore, Maryland, og anden fabrik i New Richmond, Wisconsin, USA.

For mere information, kontakt sales@dredge.com.

Kategorier for nyheder og casestudier