Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Uddybning til et opfyldende formål

I uddybningsindustrien, hvor anvendelser kan variere fra udvinding af sand/grus til brug i havne, havne, vandveje og endda til kystrestaurering, finder vi et meget interessant tilfælde, hvor uddybning har bidraget til forsyningen af ​​rent vand til regionerne i Puerto Rico. Puerto Rico har stået over for vreden fra flere orkaner i løbet af de sidste årtier og især fra orkanen Maria, som har bidraget til de øgede mængder af sediment i et af de vigtigste reservoirer i Puerto Rico.

Dette reservoir er kilden til vandforsyningen til forskellige regioner rundt om i landet. Som nævnt har de adskillige orkanforekomster i løbet af de sidste mange årtier drevet en stigning i opbygningen af ​​sediment i dette reservoir i Arecibo. Som et resultat har reservoiret mistet 70 % procent af sin vandkapacitet. Dette er dårlige nyheder for de nærliggende regioner, da dette drastisk reducerer mængden af ​​vand, der kan filtreres.

Det var her, Ellicott Dredge kom i spil. I slutningen af ​​2021 blev Ellicott® 670 Dredge sendt til Puerto Rico, hvor et lokalt firma begyndte at udføre fjernelse af sedimentet i Arecibo-reservoiret. kontrakt med (Puerto Rico Aqueduct and Sewer Authority), en regeringsenhed, der er ansvarlig for styring af distribution af vand og kloakvedligeholdelse. Indtil nu er der fjernet i alt 70,000 m3 fra magasinet. Ifølge den lokale leverandør er planen at genoprette reservoirets kapacitet til 100 % ved afslutningen af ​​dette projekt. Det er vigtigt at bemærke, at Ellicotts kraftfulde og pålidelige 670 dregemaskine med 800 HK og op til 42 fod gravedybde er godt rustet til et projekt som dette.

I en kommercielt drevet verden, hvor uddybningsprojekter resulterer i en rentabel afslutning, finder vi i dette tilfælde, at en af ​​drivkræfterne her ikke er profit, men at genoprette et behov for de omkringliggende regioner i Arecibo. Ved hjælp af den robuste og holdbare Ellicott® 670-skraber ser der ikke ud til at være noget problem i

afslutte fjernelse af det meste, hvis ikke alt sedimentet i reservoiret i de næste par år. Når sedimentet er blevet fjernet, vil den umiddelbare plan være at genvinde reservoirets kapacitet for fortsat at opretholde forsyningen af ​​drikkevand. Projektet vil være langvarigt, men resultatet vil virkelig være givende oplevelse for alle involverede.

Kategorier for nyheder og casestudier