Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott Dredges i Magdalena-floden

På spansk

 

 

Magdalena-floden er den vigtigste og største flod i Colombia, og det er let at forstå, hvorfor den er afgørende for sejlads og for økonomiske og miljømæssige formål. Magdalena-floden er over 1500 km lang og har sit udspring i Andesbjergene i det sydlige Colombia og løber mod nord hele vejen til Det Caribiske Hav. Siden 1800-tallet har Magdalena-floden været meget vigtig for Colombia, da varer blev transporteret via dampbåde med lavt træk. Den dag i dag er floden fortsat en afgørende transportrute for landet. Magdalena-flodens betydning er bevist, da der i år 2021 blev flyttet i alt 3 millioner tons last langs floden.

Formålet med Magdalena River-projektet er at sikre sejlbarhed fra Colombias vigtigste indre kommercielle knudepunkter til Det Caribiske Hav. Dette projekt vil reducere transportomkostningerne og sætte skub i den colombianske økonomi med hensyn til produktivitet, handel og turisme.

"El Brazo de Mompox," eller grenen af ​​Mompox er en del af Magdalena-floden, der er blevet særligt påvirket gennem årene på grund af skovrydning, erosion af dens skråninger, overdreven sedimentation og oversvømmelser. Især den overdrevne sedimentation har nedsat sejlbarhed. Ifølge Cormagdalena, agenturet med ansvar for forvaltningen af ​​Magdalena-floden, er denne del af floden endda delvist udtørret på grund af ovennævnte faktorer. Dyrelivet har også lidt, da fiskenes reproduktion er påvirket af den overdrevne sedimentering.

Implementeringen af ​​en løsning er allerede begyndt, da tre Ellicott-skrabere nu opererer i Mompox. De tre udgravninger forventes at fjerne i alt 1,700,000 kubikmeter sediment, der opererer 24/7 i løbet af de næste 7 måneder. En af disse tre skrabere, en Ellicott Series 1270, blev anskaffet specifikt til dette projekt og blev lanceret den 8. juli 2022. Ellicott Series 1270 er en kraftfuld og robust 18” skrabere udstyret med gravedybder op til 50' (15m) sammen med en 800 HK hovedmotor og en 375 HK hjælpemotor, i alt 1175 HK. Denne mudder er ideel til forholdene og kravene i dette projekt.

Med genoprettet sejlbarhed er et af målene, at krydstogtskibe skal kunne nå Mompox. Dette vil øge turistaktiviteten og vil have en meget vigtig indvirkning på økonomien i regionen.

Ellicotts dokumenterede kvalitet, pålidelighed og stærke tilstedeværelse i Colombia er afgørende for dette meget vigtige projekt. At sikre sejlbarhed i Magdalena-floden er et langdistanceprojekt, der vil gavne Colombias økonomi, handel og turisme, og Ellicott-skrabere er det rigtige værktøj til det.

Kategorier for nyheder og casestudier