Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott Dredges i den peruvianske kyst

Ellicott® spiller fortsat en vigtig rolle i at levere kvalitetsskrabere til kunder over hele verden. I 2019 blev en Ellicott® Series 670-skraber leveret til Marina Coast Peru til opførelsen af ​​en lystbådehavn, som vil være en del af en fremtidig badeby i byen Máncora på den nordlige kyst af Peru. Mancora er en fantastisk beliggenhed for en marina, offshore-farvandene i dette område er nogle af de rigeste i verden og er ideelle til big-game fiskeri.

Stillehavet er berømt for sine dønninger året rundt, hvilket er hovedårsagen til, at designerne af marinaen besluttede at placere sit hovedbassin inde i landet og beskyttet af bølgebrydere. Til opførelsen af ​​lystbådehavnsbassinet skal der i alt fjernes 800,000 kubikmeter sand. Det sidste trin i uddybningsprojektet involverer tilslutningen af ​​bassinet til havet og skabelsen af ​​sejlrenden.

Ellicott® 670-skraberen er den perfekte løsning til Marina Coast. Ellicott 670 er en meget robust og alsidig skraber. Med installeret effekt på 715 HK, 14" mudderpumpe og 100 HK skærekraft er 670 en kraftfuld, men alligevel bærbar maskine. Ellicott® Dredge kan ses i videoen, der fjerner materiale fra det indre område af marinaen, opmudrer i en dybde på 4 meter og udleder materiale 1.2 kilometer væk. Selvom der kun er brug for 4 meter uddybningsdybde til dette projekt, kan denne model af 670®-skraberne grave op til 10 meter, hvilket også vil være praktisk til fremtidige projekter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellicott-skrabere er kendt for deres robuste design, som giver dem mulighed for at arbejde under en lang række forhold. Derudover er disse skradder beregnet til at fungere 24/7. Denne skrabe viste sig, da projektet kræver skrabedrift 8 timer om dagen, 6 dage om ugen, med vind på op til 35 kilometer i timen og under fugtige forhold. Disse muddere er også i stand til at uddybe en række forskellige typer materiale lige fra meget fint sand til mere tæt materiale såsom groft sand og grus. Til dette projekt er det meste af materialet groft sand, hvilket viste sig ikke at være et problem for mudderen.

Brugen af ​​en drejning reducerer eller endda eliminerer behovet for traditionelt jordflytningsudstyr, da en enkelt skrabe kan udvinde og transportere materiale gennem et rør. Vedligeholdelse er en anden nøglefaktor i dette projekt, da navigationskanalerne sammen med den indre marina vil have behov for periodisk vedligeholdelse for at opretholde den nødvendige 4-meters uddybningsdybde. Denne bærbare mudder vil give mulighed for effektiv og effektiv periodisk vedligeholdelse, så selv når det indledende projekt er afsluttet, vil mudderen fortsætte med at vise sin værdi.

Ellicott®-skraberen vil fortsat være en afgørende del af Marina Coast Peru-projektet, selv efter at marinaen er blevet bygget. Marina Coast-projektet omfatter byggeri af ejerlejligheder, hoteller, kommercielle zoner med indkøbscentre, restauranter, markeder osv. foruden yachtklubben og fritidsbådsfaciliteter. Dette projekt vil øge turismen, sejlsportsaktiviteter og vil sætte skub i den lokale økonomi. Planen er, at marinaen skal være i drift i 2024. Planerne for dette nye feriested er ambitiøse, men slutresultaterne vil være imponerende. Ellicott er stolt af at være en del af dette projekt og vil fortsat yde støtte til Marina Coast Perus team.

 

Kategorier for nyheder og casestudier