Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott 670 Dredge støtter en olieoperation i Nigeria

Ellicott-skrabere er blevet leveret til over 100 lande over hele kloden, inklusive lande på det afrikanske kontinent. En Ellicott 670-mudder er i øjeblikket i drift nær den Chevron-ejede Olero olie- og gasflowstation, der ligger ved Edo Delta-floden i Delta-staten Nigeria.

Olie- og gasindustrien er en meget vigtig del af den nigerianske økonomi, da den tegner sig for 7.5% af landets BNP og over 95%, hvis Nigerias eksportindtægter. Derudover er Nigeria Afrikas største producent af olie, og den ellevte største olieproducent på verdensplan. Nigerianske borgere er ansat gennem olie- og gassektoren, hvilket igen beviser dens betydning. I et bredt perspektiv er dette uddybningsprojekt gavnligt i flere forskellige aspekter.

 

Ellicott 670-skraberen udfører vedligeholdelsen af ​​en navigationskanal for at imødekomme dybgangen fra Chevron-serviceskibene, som erstatter en 18” olierørledning i området. Den nødvendige bredde af denne kanal er 50m, sammen med en påkrævet dybde på 3m. Ifølge den nuværende ejer af skraberen er skrabet meget effektivt, robust, alsidigt og robust. Det er en meget kraftfuld og bærbar maskine.” Ellicott 670 mudderen er udstyret med en 14" pumpe, samlet installeret effekt på 715 HK, og evnen til at uddybe på 12.8 meters dybde. Uden tvivl er Ellicott 670 Dredge den perfekte løsning til dette projekt.

 Udgravningen udleder materialet i et deponeringsområde, som omfatter et filtreringsfældesystem. Dette system muliggør afstrømning af filtreret spildevand tilbage til vandmassen. Den opgravede alluviale jord, rig på næringsstoffer, bruges derefter af de lokale bønder som jordgødning. Ellicott Dredges er designet med evnen til at pumpe og udlede materiale på lange afstande. Til dette projekt var udledningsafstanden kun 100 m væk, hvilket er en let opgave for opgraveren.

Ellicott 670-skraberen fortsætter med at operere på Olero Flow Station, og ved projektets afslutning vil 100,000 kubikmeter materiale blive fjernet fra stedet. Som vist giver mudderen ikke kun vedligeholdelse af sejlrenden, men giver også en løsning for de lokale landmænd. Uanset hvor eller under hvilke forhold, vil Ellicott altid være en pålidelig kilde til uddybningsprojekter.

Kategorier for nyheder og casestudier