Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Uddybning i Vestafrika: Ellicott giver løsning på oversvømmelser i Benin

I løbet af det sidste årti har adskillige Ellicott®-skrabere været i drift i Benin på forskellige typer projekter, herunder forebyggelse af oversvømmelser, flodvedligeholdelse og sandminedrift. Behovet for uddybning i Vestafrika er fortsat stort, da flere samfund er udsat for virkningerne af dårlig kystudvikling, hvor erosion og oversvømmelser er fremtrædende. Oversvømmelser er fortsat et problem, især i Benin, da tusindvis af hjem er blevet ødelagt i det sidste årti.

I 2019 leverede Ellicott® Dredges en 370-42 Dredge til den vestafrikanske Dredging-entreprenør Logistics and Assistance. Udgravningen vil blive brugt til adskillige aktiviteter, herunder genopretning af vådområder, forebyggelse af oversvømmelser og bygning af havvolde. Dette uddybningsprojekt kendt som West Africa Coastal Areas Resilience Investment Program (WACA), blev finansieret af Verdensbanken.

370-42-skraberen (Foto vist til venstre) leveret til Benin opererer på Mono-floden for at hjælpe med at forhindre oversvømmelser. Et specifikt formål med udgravningen er at omdirigere den del af Mono-floden væk fra veje, der er eroderet over tid for at forhindre oversvømmelser. Derudover blev skrabet brugt til at fjerne affald fra en sump. beliggende uden for Bopa, Benin, der er blevet oversvømmet flere gange på grund af kraftig nedbør. Oversvømmelserne har truet mange lokale, der er i nærheden. Efter at materialet er opgravet, bruges det til landindvinding i de nærliggende samfund, der er ramt af oversvømmelser. I et eksempel blev der også plantet træer for at bremse erosionsprocessen.

En Ellicott® 370-50-model (foto vist til højre) kører lige uden for Cotonou, Benin på et stenbrud, der udgraver cirka 1,500 kubikmeter sand om dagen. Sandet bruges til vejbyggeri i regionen. For en mindre mudder gør 50 fods stigetilpasningen 370'eren til et endnu mere effektivt værktøj til dybere uddybning på floder, søer og endda små havne. Sammen med Ellicott 370-skraberne har adskillige 670-skrabere været i drift på adskillige sandbrud i hele regionen med det formål at levere sand til vejbygning.

Der er flere gode nyheder for den vestafrikanske region, da Verdensbanken godkendte 246 millioner dollars i finansiering til WACA-projektet, som vil gavne Gambia, Ghana, Guinea-Bissau i håndteringen af ​​kysterosion, oversvømmelser og forurening. Behovet for uddybning i Afrika er fortsat fremtrædende i betragtning af den nyligt godkendte finansiering fra Verdensbanken, og Ellicott vil fortsat støtte afrikanske lande til disse projekter.

 

 

Kategorier for nyheder og casestudier