Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, VS. sales@dredge.com

Het belang van training baggeroperators

Het belang van training baggeroperators

Geschreven door Andres Borasino, International Sales Manager.

Baggers zijn dure machines die worden gebruikt om waardevol materiaal te winnen en verschillende soorten belangrijke projecten uit te voeren. Enkele van de meest voorkomende toepassingen zijn zandbaggeren, mijnbouw en navigatiebaggeren. Baggeraannemers investeren enorme hoeveelheden kapitaal in hun baggerwerkzaamheden, dus het is van cruciaal belang om de exploitatie te maximaliseren.

[monoloog id = ”112 ″] Ellicott heeft het genoegen gehad vele hooggekwalificeerde baggeroperators in het veld te ontmoeten. Een effectieve baggeroperator is niet alleen gefocust op het maximaliseren van de productie, maar ook op het correct bedienen en onderhouden van de baggermachine en bijbehorende uitrusting. Dit zijn allemaal noodzakelijke aspecten om de doelstellingen van een project te bereiken. De capaciteiten van de baggeroperator zijn net zo belangrijk als de capaciteiten van de bagger zelf.

Het goede nieuws is dat de investering die nodig is om de vaardigheden van een operator te verbeteren, erg klein is in vergelijking met de totale projectinvestering. Investeren in training van operators levert vrij snel resultaten op en de resultaten reiken verder dan een enkel project. Een effectieve baggeroperator zal bijdragen aan het bereiken van de projectdoelen, evenals het verlengen van de levensduur en het behouden van de waarde van baggermachines. Opleiding is cruciaal voor zowel nieuwe operators als ervaren operators die te maken hebben met nieuwe en / of andere baggeromstandigheden. Training over baggeroperaties is ook belangrijk voor projectbegeleiders en managers die een uitgebreid begrip moeten hebben van de omstandigheden die van invloed zijn op de baggeroperatie. Als alle relevante medewerkers goed worden opgeleid, zijn er minder problemen en dus minder ongepland onderhoud tijdens het gebruik. Door de productiviteit te verbeteren en de stilstandtijd te verminderen, kan de operator een maximale productie realiseren. Bovendien zal training helpen ervoor te zorgen dat de dreg veilig wordt bediend.

Een betrouwbare baggerfabrikant moet dit soort ondersteuning aan zijn klanten kunnen bieden. Bij Ellicott bieden we baggersimulator-trainingen en continue veldondersteuning en -advies wereldwijd. We geloven echt in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, en we geloven dat dit wordt bereikt door ervoor te zorgen dat onze klanten hun doelen bereiken met onze apparatuur.

 

Categorieën nieuws en casestudy's