Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, VS. sales@dredge.com

Arab Contractors Co gebruikt Ellicott® Brand Dredges exclusief om aan haar baggervereisten te voldoen

De grootste van zijn huidige projecten betreft Oost-Port-Said Axiale Haven. Het ontwerp en de bouw van een nieuwe haven ten oosten van Port Said By-pass zullen voldoen aan de verwachte vraag naar zeetransport. Fase één van het project omvat de bouw van het toegangskanaal, een draaikom, een aanlegplaats, een snelkoppeling en verbreding van Port Said By-Pass. Biedingen werden eind 1998 ontvangen en aan het einde van het jaar wordt een prijs verwacht.

Poort-genoemde axiale poort
De geplande baggerwerkzaamheden bedragen meer dan 100M m3. De zone is ongeveer 20 km2. Dat is de reden waarom East Port erg belangrijk is om te helpen bij de export, omdat er naast duizenden feddans in Elsalam ook een groot industrieel en agrarisch gebied zal worden gevestigd. De poort zal worden gebouwd op 4,500 feddan (4,669 ac.) En dit vereist 15,000 feddan (15,555 ac.) Industriële projecten, winkels en vrije zones. De nieuwe haven moet al deze ontwikkelingen accommoderen en bedienen.

Dit is een van de nationale projecten met de hoogste prioriteit die de Egyptische nationale economie als volgt dienen:
• De aantrekkingskracht van containerhandel in de Middellandse Zee, die $ 6M / jr bedraagt ​​en 8.0% jaarlijks verhoogt.
• Bediening van de aangrenzende industriële en vrije handelszones.
• Alle haalbaarheidsstudies omvatten dat deze haven tot 3.0 in etappes ongeveer 2010 M TEU's zal aantrekken.

De eerste fase omvat het bouwen van kades met een totale lengte van 2,150 m en het baggeren van een dok tot een diepte van 17 m. De terminal zal in de eerste fase een capaciteit hebben van 1.5 miljoen, 20 ft equivalent units (TEU's) per jaar. Stijging naar 3.0 miljoen TEU's per jaar in de tweede fase.

Noord Alsukhna-haven
Het baggeren wordt geschat op ongeveer 40M m3. Wat betreft de Golf van Noord-Suez zal deze nieuwe haven een groot gebied van industriële fabrieken bedienen, dus ontwikkeling is essentieel en communicatie met andere zones is belangrijk. De Golf van Noord-Suez is het waard om te profiteren van zijn positie en situatie en moet kunnen worden verbreed en gecommuniceerd.

De regering van de Arabische Republiek Egypte is begonnen met de ontwikkeling, het ontwerp en de bouw van een nieuwe haven in het noorden van Alsukhna in de Golf van Suez om aan de verwachte vraag naar zeetransport te voldoen.

Fase één van het project omvat de bouw van een 750 m-lengte bassin (met twee kademuren), een toegangskanaal, draaicirkel en golfbrekers. Het voor fase één toegewezen gebied ligt ten noorden van het projectgebied met ongeveer 5-km lengte vanaf Suez. Alsukhna hoofdweg naar de Golfkust en breedte van ongeveer 2km, langs de zuidelijke grens van Sky Hawk Touristic Village.

Arabische aannemers kondigen overeenkomst aan om een ​​Ellicott®-merk “Dragon®”Baggeren in Egypte

Ellicott® dreggen (Baltimore, MD USA), 's werelds oudste en grootste fabrikant van snijkopzuigers, kondigde een contract aan met Arabische aannemers (Caïro, Egypte) om een ​​serie 1870 “Dragon®”Baggeren in Egypte onder licentie.

Arabische aannemers, het grootste bouwbedrijf van het Midden-Oosten, voert jaarlijks meer dan US $ 1.5 miljard aan bouwwerkzaamheden uit. Het is al meer dan 30 jaar actief in het baggeren en gebruikt Ellicott® merk dreggen exclusief.

De nieuwe serie 1870 "Dragon®”Bagger zal worden gebouwd op de scheepswerf van Arab Contractors in Ismailia met behulp van Ellicott® merkontwerpen en machines. De stroom zal van Caterpillar komen motoren geleverd door Mantrac, de Egyptische dealer van CAT. Met ruim 1755 pk (1.309 kW) is de Ellicott® dredge kan zand pompen vanaf een diepte van 50ft (15.2m). De bagger is meer dan een miljoen dollar waard.

De bagger zal worden gebruikt om materiaal te leveren voor de nieuwe internationale ringweg naar Port Said City, en voor landaanwinning in hetzelfde gebied. Arabische contractanten heeft een $ 10M-contract met de Egyptische regering waarvoor het gebruik van verschillende Ellicott vereist is®  merk dreggen in zijn vloot. De werkzaamheden van deze eenheden zullen verschillende projecten dienen die worden benadrukt door een beleggersconferentie in Caïro, gesponsord door het US Trade and Development Agency.

Arab Contractors Co. is betrokken geweest bij de volgende projecten:
- River Nile Navigation bij Luxer, onder het Ministerie van Irrigatie. Geschat op 6.0 miljoen m3 baggeren, schoonmaken en graven naar niveau –4 voor de riviervaart.
- Elektriciteitsstation Oyoan Mousa, Ministerie van Elektriciteit 3.3 miljoen m3 baggeren, inclusief uitgraving voor inlaat- en uitlaatkanaal voor een krachtcentrale in zand en wat steen.
- Port Said Ring-Road, tweede fase, Port Said Governorate. Baggeren van het Manzalah-meer om de aanleg van een nieuwe snelweg van Ras el Ash naar Doneletta City te voltooien.

Overgenomen van World Dredging & Mining Construction

Start uw baggerproject met Ellicott

Categorieën nieuws en casestudy's