Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, VS. sales@dredge.com

Tappan Lake Dredging Begins met Ellicott Brand® 370 Dragon Dredge


HARRISON COUNTY, OH (VS) - Het baggeren van delen van het Tappan-meer is eindelijk begonnen met de apparatuur die daadwerkelijk aanwezig en op het water is, volgens Barbara Bennett, directeur van de administratieve diensten voor het Muskingum Watershed Conservancy District (MWCD).

De kwestie werd besproken tijdens de maandelijkse bijeenkomst van afgelopen vrijdag, die plaatsvond in Mansfield's Charles Mill Lake Park.

Bennett verklaarde dat 400,000 kubieke meter sediment zou worden verwijderd van de bodem van Tappan, die zou plaatsvinden in de buurt van Beaverdam Run Bay, Clear Fork Bay en langs beide zijden van Deersville Road.

Het slib moet worden opgezogen via een flexibele pijpleiding, die onder US 250 zal oversteken naar een site die MWCD bezit, die zich volgens Bennett in de noordwestelijke hoek van Addy Road en US 250 bevindt.

De grote blauw-witte machine met een groot oranje armatuur kreeg de naam 'CADIZ', zei ze en voegde eraan toe dat de ontwateringsrekken en -bassins waren opgesteld bij het pand in Addy.

"Het ontwateringssysteem is met mechanische middelen en geavanceerde systemen," verklaarde Bennett per e-mail. Ze zei dat het gebruik van het pompsysteem het vrachtwagenverkeer zou verminderen, dat normaal gesproken zou worden gebruikt om het sediment weg te slepen. Het ontwateringssysteem, dat in eerdere MWCD-vergaderingen was besproken, is een systeem dat het sediment veel sneller uitdroogt, waardoor ontvangers van het materiaal het eerder dan normaal kunnen gebruiken.

"We hebben lopende besprekingen met Harrison County en ook ... ODNR (Ohio Department of Natural Resources)," zei Bennett. "Er is niets [voltooid] maar we hebben meer dan 400,000 kubieke meter materiaal, dus er is goed materiaal beschikbaar om te vullen of ergens te gebruiken."

Commissaris van Harrison County, Don Bethel, verklaarde hetzelfde dat ze de kwestie nog steeds met de MWCD bespraken en dat ze nog steeds erg geïnteresseerd waren in het verkrijgen van een deel van dat sediment dat uit het meer werd getrokken.

Bethel had eerder in het jaar eerder gezegd dat een idee voor het verkrijgen van het sediment zou zijn voor het vullen van de vele kleine valleien in de buurt van Industrial Park Road. Het idee is om meer land af te vlakken om het gebied nog aantrekkelijker te maken voor potentiële bedrijven, die daar al zijn begonnen.

Start uw Lake Dredging-project met Ellicott

Categorieën nieuws en casestudy's