Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, VS. sales@dredge.com
2019 Tradewinds Indo Pacific Forum & Mission - Ellicott Dredges

El Groveott Dredges International Sales Manager, Phil Grove, was onlangs aanwezig bij de Amerikaanse commerciële diensten "2019 Tradewinds Indo-Pacific Forum & Trade Mission" naar New Delhi, India en Dhaka, Bangladesh. Gedurende de week leerde hij over zakelijke kansen in de Indo-Pacific-regio en was hij daartoe in staat bespreekt zijn eerdere ervaring met het zakendoen in Bangladesh met de groep.

Het 2019 US Commercial Service Trade Winds-programma, een op Indo-Pacific gericht zakelijk forum, bestond uit regionale en branchespecifieke conferentiesessies en vooraf afgesproken overleg met Amerikaanse diplomaten die commerciële markten in de hele regio vertegenwoordigen.

Meer dan 130 Amerikaanse afgevaardigden uit 32-staten waren aanwezig om het evenement van dit jaar bij te wonen dat de gelegenheid bood om meer dan 100 bedrijfsleiders te ontmoeten die de lokale regio vertegenwoordigen.

Categorieën nieuws en casestudy's