Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, VS. sales@dredge.com

De haven van Siuslaw maakt de Ellicott 360SL Swinging Dragon Dredge klaar voor Dredge Marina

16 januari 2020 - Bemanningen die de Oregon International Port of Coos Bay vertegenwoordigen zijn ter plaatse in afwachting van toestemming om te beginnen met het baggeren van de Siuslaw River jachthaven. De jachthaven van Siuslaw, beheerd door de Haven van Siuslaw, bevat enkele tonnen sediment, modder en slib die gedurende tien jaar zijn verzameld, waardoor het voor schepen een uitdaging is om een ​​afstand van vijf mijl te varen die de rivier de Siuslaw verbindt met de Stille Oceaan.

De haven van Siuslaw is een openbaar in kaart gebracht speciaal district dat sterk afhankelijk is van toeristische attracties, zoals sport- en commerciële jachthavens, een bootlancering, een industriepark en een RV-camping voor economische ontwikkeling. Vanwege het onvermogen om veilig langs lokale waterwegen te navigeren en een afname van het aantal korte en lange termijn verhuur van bootslips in de jachthaven van de Siuslaw River, zijn informele watermannen en commerciële bootexploitanten gedwongen hun bedrijf elders te vestigen.

De bemanning zal een gebruiken Ellicott Series 360SL Swinging Dragon® dreg, eigendom van de staat Oregon, om het restauratieproject te voltooien. In de meeste gevallen zou het US Army Corps of Engineers doorgaans de verantwoordelijkheid voor de jaarlijkse onderhoudsbaggerwerken van navigatiekanalen op zich nemen; de dekking strekt zich echter niet uit tot hellingen en jachthavens. Tot voor kort konden kleinere havens zich de kosten niet veroorloven om hun jachthavens te baggeren, wat heeft geleid tot enorme hoeveelheden scholen in jachthavens langs de hele kust van Oregon. Het resultaat van deze ondiepte bedreigt het vermogen van commerciële en recreatieve vissersvloten om aan te meren, met catastrofale economische gevolgen.

De laatste voorbereidingen voor het baggeren in de buurt van de jachthaven zijn een uitdaging gebleken aangezien bemanningen vechten tegen snel veranderende weersomstandigheden, veranderende getijden en jaren van oceaan- en rivierafval dat zich op of nabij het maaiveld heeft gevestigd. Naarmate de voorbereidingen ten einde lopen, gelooft Siuslaw Port Manager Dave Huntington dat de zaken vrij goed zijn gevorderd en dat het baggeren nu elke dag kan beginnen.

“Op dit moment leggen ze pijpen uit het gebied waar ze zullen baggeren naar het achterste deel van de haven waar we de modder en het vuil gaan pompen. Ze brachten een kleine bemanning uit Coos Bay, en met dit weer duurt het iets langer dan we dachten om alles klaar te maken om te baggeren. Gisteren hebben we de bagger door Novelli's naar het dok verplaatst en de leidingen zouden tegen het einde van de dag op hun plaats moeten zijn, wat betekent dat we bijna beginnen met het verwijderen van de modder uit het gebied. "

De Ellicott® zwaaiende ladderbagger heeft een enkele dieselmotor die wordt aangedreven door een onafhankelijke hydrostatische pompaandrijving en een tweede pomp voor extra bedieningselementen. De Serie 360SL Swinging Dragon® dreg is ideaal voor bagger- en jachtbaggertoepassingen.

Neem voor meer informatie over onze complete lijn snijkopzuigers en zwaaiende ladderbagages contact met ons op via sales@dredge.com of vul onze in project vorm, en iemand neemt binnenkort contact met u op.

Categorieën nieuws en casestudy's