Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, VS. sales@dredge.com
Kustrestauratie

370 Dragon Dredge voltooit Southwest Benin-restauratieproject

Grand Popo, Benin: Het ministerie van Leefomgeving en duurzame ontwikkeling heeft onlangs een contract, gefinancierd door de Wereldbank, toegekend aan de West-Afrikaanse baggeraannemer Logistics and Assistance SA. om meer dan 100,000 kubieke meter sediment te verwijderen uit de rivier de Mono in Grand Popo, Benin.

Het Wereldbank heeft $ 210 miljoen aan financiering goedgekeurd voor de financiering van een regionaal project dat bekend staat als de kustgebieden van West-Afrika (WACA) Veerkrachtinvesteringsprogramma. Het programma is ontworpen om te beschermen tegen kusterosie door een reeks activiteiten, waaronder herstel van wetlands, stranden aanvullen en zeewallen bouwen.

Grote Popo, bekend als een populaire vissersgemeenschap, is vatbaar voor overstroming vanwege een onderontwikkelde kustlijn en klimaatverandering. De financiering van het programma dekt de kosten van het herstel van de rivier voor die inwoners wier leven afhankelijk is van de Mono rivier als een bron van voedsel, levensonderhoud en voeding.

Logistics and Assistance SA gebruikte een Ellicott 370 Draak® baggermachine om het project te voltooien door de Mono-rivier om te leiden van een nabijgelegen weg die in de loop van de tijd is geërodeerd om toekomstige overstromingen te voorkomen.

Start uw kustherstelproject met Ellicott

Categorieën nieuws en casestudy's