Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, VS. sales@dredge.com
Flood Control

370 Dragon Dredge om te beginnen met werken aan moeraslandproject

Bopa, Benin: Logistics and Assistance SA, een baggeraannemer uit Cotonou, Benin, heeft van het ministerie van Leefomgeving en duurzame ontwikkeling een aanbesteding gekregen om seizoensoverstromingen in de regio te helpen beheersen.

Bijna een derde van de bevolking in West-Afrika woont in gemeenschappen die worden blootgesteld aan de effecten van slechte kustontwikkeling en klimaatverandering in regio's waar kusterosie en overstromingen prominent aanwezig zijn. In 2018 werden meer dan 100,000 mensen dakloos en werden 43 mensen gedood als gevolg van een enorme overstroming in Cotonou, Benin.

In november 2019, een moeras buiten Bopa, stroomde Benin meerdere keren onder als gevolg van zware regenval. De overstromingen hebben gedreigd om huizen in een nabijgelegen lokale gemeenschap te vernietigen. Crews zullen een gebruiken Ellicott 370 Draak® baggermachine om meer dan 150,000 kubieke meter puin uit het moeras te verwijderen en het gebaggerde materiaal te gebruiken om een ​​heffing te vormen om de huizen te beschermen om te voorkomen dat ze wegwassen.

Dit kustonderhoudsproject wordt gefinancierd door de Wereldbank via het WACA Resilience Investment Program en is gericht op het versterken van de veerkracht in gemeenschappen zoals Bopa. Het WACA Resilience Investment Program ondersteunt de inspanningen van landen om het beheer van hun gedeelde kustbronnen te verbeteren en de natuurlijke en door de mens veroorzaakte risico's voor kustgemeenschappen in West-Afrikaanse landen zoals Benin, Togo, Senegal, Sao Tomé, Mauritanië en Principe te verminderen.

Categorieën nieuws en casestudy's