Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

ELLICOTT KUNNERER NY MUDRINGSTEKNOLOGI FOR FJERNING AV MILJØSEDIMENT

august 2001

PRESSEMELDING

Den mest manøvrerbare mudringen som noen gang er bygget. Ny 8-tommers (203 mm) utladning, elektrisk svingstige-mudder (SLD) for avskjæring av gjenvinning og vedlikehold av tjern med tre (3) reiser spud-vogner uten bruk av kabler.

Ellicott, en ledende mudderprodusent av miljømudder, kunngjør en ny type mudder som faktisk går av seg selv. Mudret beveger seg på tre bevegelige spuds eller vogner som gjør at den kan forbli i nøyaktig posisjon til enhver tid fordi det alltid er to spuds godt forankret i bunnen. Den går med spuds mens den flyter på overflaten. Denne posisjoneringen gjør at kutteren kan bevege seg fremover til neste kutt uten å miste posisjon. Den samme teknologien gjør det også mulig for mudringen å bevege seg bakover for å plukke opp forurenset materiale som mudring kan ha gått glipp av, men som fortsatt er i samme nøyaktige posisjon for å fortsette den forovergående mudringen.

Den nye Ellicott® Brand svingstige stigemasken med 3 omreisende spud-vogner uten kabler.

Den nye mudringen egner seg til presis mudring og plassering spesielt i elver der det er strømmer. Hvor standard mudder risikerer å miste sin posisjonering på grunn av strømmer, er ikke denne. Det er heller ingen kabler for å betjene mudringen, og det er heller ingen kabler for å påvirke forurensede sedimenter som forårsaker uønsket turbiditet. Til og med hekkspudet har en nedtrekksfunksjon som muliggjør et fast grep i bunnen.

Ellicott® brand mudderverk er utstyrt med en spesiell undervannsavlastningsventil som forhindrer at ledningen plugges inn og muliggjør pumping av en nøyaktig mengde forurenset materiale uavhengig av bunnsedimentet. I mange tilfeller, spesielt i elvemiljøer, er forurensninger ikke bare tilstede i sedimentene, men også gjennom vandring i den opprinnelige bunnen av sand eller leire. Mudderkutter har tilstrekkelig kraft til å fjerne disse forurensningene i tynne lag. Enheten kan fjerne sedimenter til en dybde på 22 meter under vannoverflaten.

Enheten har kontroller som forteller mudringsoperatøren nøyaktig hvilke lag kutteren er i. Kutteren kan mudre til toleranser på pluss eller minus en tomme (25 mm), som er kritisk, spesielt for forurensede sedimenter. Operatørkontrollene holder opphenging av sedimentet tilbake i vannsøylen til et absolutt minimum. Alle mudringsfunksjoner er knyttet til globale posisjonssystemer.

Denne miljøsvingende stigeutgravingen er den første store forbedringen ved bruk av denne typen teknologi på mange år. Disse Ellicott® Brand Swinging Ladder-mudder kan brukes i innsjøer og trange kanaler som de tusenvis av mil med kanaler i Florida som vil trenge mudring. Ellicott har en enhet som nå opererer midt i det vestlige USA.

Begge funksjonene til stigen - svingende og heving / senking - styres av hydrauliske værer. Fordi stemplet som løfter og senker stigen kan påføre kutteren en nedadgående kraft, sørger det for at kutteren til enhver tid er i full kontakt med det forurensede sedimentet og ikke spretter over, noe som vil forårsake uønsket uklarhet.

Mudringen er tilgjengelig i utladningsstrømmer fra 1,500 til 6,000 gallon / minutt (5,700 til 22,700 liter / minutt). Det er veldig kompatibelt med forurensede sedimentbehandlingssystemer på grunn av den nøyaktige prosentandelen av oppslemming i rørledningssystemet på en jevn basis.

Mudringen er så mobil at den kan gjøre svinger mot høyre og venstre, sikkerhetskopiere og til og med parallell parkere seg omtrent som å parkere en bil. Mudringen kan være enten diesel eller elektrisk drevet.

Nyheter og casestudiekategorier