Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott® selger Bucketwheel Dredge til den brasilianske gullgruven

Ellicott® International solgte en bøttehjulsmudder til et brasiliansk selskap for gullgruvedrift i Amazonas.

Mineracao Trans Amazonica (MTA) plasserte Ellicott® Brand B890 "Wheel-Dragon ™" mudrer i drift nær Paru-elven vest for Jari i nærheten av Monte Dorado, Brasil.

MTA er tilknyttet North Brazilian Mining Corp., Ltd. i Hong Kong og Rio de Janeiro. Denne installasjonen markerte den første applikasjonen av en Ellicott® merke gravemaskin med to hjul i gullgruvedrift.

Mudderen ble løftet opp Amazon-bassenget til en jungelplass i et Hercules-fly. MTA hadde sitert egnetheten til den bærbare B890-mudringen for fleksible godsordninger som en av grunnene til å velge Ellicott®  International.

Spesifikasjoner for Ellicott® Brand B890 “Wheel-Dragon ™ inkluderer en DWE94 gravemaskin med høyt dreiemoment (150 hk), en Caterpillar 3412 hovedmotor og en 3306 hjelpemotor. Mudderet kan grave til 26 fot dypt og pumpe gjennom opptil 40,000 fot rørledning ved hjelp av en 14-tommers, 665 hk Ellicott® merkevarepumpe.

Dette var den andre Ellicott® merkeutgravning som har sendt luft til latinamerikansk. Den forrige saken var Occidental Petroleums luftleveranse av en serie 1870-mudring til oljefeltet Cano Limon i Colombia.

Ellicott®  merkevaren "Wheel-Dragon ™" -linjen varierer fra 30 hk til 1500 hk og kan betjene pumpesystemer fra 4 tommer til 40 tommer. Selskapets bucketwheel-gravemaskin og "Wheel-Dragon ™" -mudrene er spesielt vellykkede i gruveindustrien.

Nyheter og casestudiekategorier