Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

USA: Piedroba Marine Construction (PMC) fullfører mudring av sideelver i Manatee Pocket

Florida-baserte mudrings- og marineentreprenører Piedroba Marine Construction (PMC) kunngjorde i dag den vellykkede fullføringen av sin del av Manatee Pocket Dredging Project. PMC ble ansatt av Dickerson fra Florida tidligere i år for å mudre flere bifloder rundt hovedkanalen. PMCs 2009 8 ″ Ellicott®-merke svingende stigemask ble brukt til å mudre kanaler så smale som 20 fot brede. Det mudrede materialet ble overført via to boosterstasjoner over en maksimal avstand på 14,000 fot.

PMCs administrerende direktør og rektor, Dr. Prieto-Portar, er svært fornøyd med den vellykkede gjennomføringen av arbeidet og berømmet teamarbeidet til begge mannskapene: ”Det har vært en sann glede å jobbe med den profesjonelle og erfarne entreprenøren Dickerson fra Florida om en utfordrende jobb som Manatee Pocket Dredging Project. Mannskapet vårt, ledet av superintendent Wayne Riley, gjorde en utmerket jobb med å jobbe gjennom alle utfordringene dette prosjektet ga. ” Dickerson fra Floridas president, Larry Dale, roste PMC for sin enestående prestasjon: “Vårt firmaets team er takknemlig for PMCs prosjektledelsens ferdigheter og ekspertise, og entusiasmen fra feltmannskapene dine. PMC er både produktiv og kostnadseffektiv, og vi ser frem til å fortsette å jobbe sammen ”.

Luis Prieto y Munoz, president for PMC la til: “Manatee Pocket er et av de største båtmiljøene i USA. For noen dager siden holdt vi på å mudre foran Chapman School of Seamanship. Det er tilfredsstillende å se folk nyte godt av resultatene av vårt arbeid ”.

Om Piedroba Marine Construction:

Piedroba Marine Construction (PMC) er en egen-sertifisert småbedrift og kvinneeide sjøentreprenør med base i Sør-Florida. PMC tilbyr omfattende konstruksjon og miljøtekniske tjenester, inkludert marin konstruksjon, og mudring i hele det sørøstlige USA.

Gjengitt fra Dredging Today

Start ditt vassdragsmudringsprosjekt med Ellicott

Nyheter og casestudiekategorier