Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Spesiell elektrisk gruvedrift - "Sandpiper"

Eieren - EI DuPont de Nemours & Co., USA

HOVEDOPPLYSNINGER:

Skrogstørrelse - lengde i føtter 165 '
Maksimal gravedybde 50 '
Sugerørstørrelse - ID 23 "
Utløpsrørstørrelse - ID 23 "
Mudringspumpe hestekrefter 4800
Gravemaskin hestekrefter 1450
Total installert hestekrefter 4800

 

PROJEKTINFORMASJON: DuPont, det ledende amerikanske kjemiske selskapet og verdens største produsent av titandioksid (TiO2), fullførte nylig et prosjekt for flere millioner dollar for å utvide sin gruvedrift i Florida ved å åpne et nytt område nær Maxville. Den nye Ellicott® merkeutgravning og tilhørende konsentratoranlegg har økt produksjonen med 50% og vil forlenge gruvelevetiden til år 2010. Mudringen pumper til et flytende konsentratoranlegg som skiller TiO2 og forskjellige andre mineralbiprodukter fra sanden. Anlegget pumper deretter kraftfôret til lagre på land og returnerer sanden til det tidligere utvannede området. Et nøye gjennomført miljøprogram sørger for at det utmudrede området gjenopprettes så langt som mulig til sin opprinnelige tilstand. En av de to eldre mudrene som nylig opererte ved tilstøtende Trail Ridge-innskudd, er lagt ned etter planen. Den nye mudderen “SANDPIPER” produserer begge de tidligere mudrene til sammen.

"SANDPIPER" oppnådde sin designproduksjon på 2,100 tonn i timen i løpet av den første driftsmåneden. DuPont planlegger nå å utvide produksjonen med over 40% til 3000 TPH. Med noen få modifikasjoner ble "SANDPIPER" bygget godt nok til å imøtekomme den store økningen.

SPESIELLE FUNKSJONER:

Den største TiO2 gruvedrift i USA.

Start mudringsprosjektet ditt med Ellicott

Nyheter og casestudiekategorier