Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Viktigheten av opplæringsmudderoperatører

Viktigheten av opplæringsmudderoperatører

Skrevet av Andres Borasino, internasjonal salgssjef.

Mudrer er dyre maskiner som brukes til å utvinne verdifullt materiale og utføre forskjellige typer viktige prosjekter. Noen av de vanligste applikasjonene er sandmudring, gruvedrift og navigasjonsmudring. Mudringsentreprenører investerer enorme mengder kapital i mudringsoperasjonen, så det er viktig å sikre maksimal drift.

[soliloquy id = ”112 ″] Ellicott har hatt gleden av å møte mange høyt kvalifiserte mudderoperatører i felten. En effektiv mudderoperatør fokuserer ikke bare på å maksimere produksjonen, men også på riktig drift og vedlikehold av mudringen og tilhørende utstyr. Dette er alle nødvendige aspekter for å oppnå målene for et prosjekt. Mudgeroperatørens evner er like viktige som egenskapene til mudderverket.

Den gode nyheten er at investeringen som kreves for å forbedre en operatørs ferdigheter er veldig liten sammenlignet med den totale prosjektinvesteringen. Å investere i operatøropplæring gir resultater ganske raskt, og resultatene strekker seg utover et enkelt prosjekt. En effektiv mudgeroperatør vil bidra til å nå prosjektets mål, samt forlenge levetiden og opprettholde verdien av mudringsmaskiner. Opplæring er avgjørende for nye operatører så vel som erfarne operatører som har å gjøre med nye og / eller forskjellige mudringsforhold. Opplæring i mudringsoperasjoner er også viktig for prosjektledere og ledere som trenger å ha en omfattende forståelse av forholdene som påvirker mudringsoperasjonen. Hvis alle relevante ansatte får riktig opplæring, vil det være færre problemer og derfor mindre ikke-planlagt vedlikehold under drift. Ved å forbedre produktiviteten og redusere nedetid, vil operatøren kunne oppnå maksimal produksjon. I tillegg vil opplæring være med på å sikre at mudringen drives på en sikker måte.

En pålitelig mudderprodusent bør kunne gi denne typen støtte til sine kunder. På Ellicott tilbyr vi mudgesimulatorkurs og kontinuerlig feltstøtte og konsultasjon over hele verden. Vi tror virkelig på å bygge langsiktige relasjoner med kundene våre, og vi tror dette oppnås ved å sikre at kundene våre når sine mål med utstyret vårt.

 

Nyheter og casestudiekategorier