Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Arab Contractors Co sysselsetter Ellicott® Brand Dredges eksklusivt for å oppfylle sine mudringskrav

Den største av sine nåværende prosjekter involverer East Port-Said Axial Port. Prosjekteringen og byggingen av en ny havn øst for Port Said By-pass vil dekke den forventede etterspørselen etter sjøtransport. Fase ett av prosjektet vil omfatte bygging av tilgangskanalen, et svingbasseng, et bassengbasseng, en snarveiskanal og utvidelse av Port Said By-Pass. Bud ble mottatt i slutten av 1998 og det forventes en utmerkelse innen utgangen av året.

Port-Said Axial Port
Den planlagte mudringen utgjør over 100M m3. Sonen er omtrent 20 km2. Det er grunnen til at Østhavn er veldig viktig for å bistå i eksporten, ettersom det vil bli etablert et stort industri- og landbruksområde i tillegg til tusenvis av feddans i Elsalam-kanalen. Porten vil bli konstruert på 4,500 feddan (4,669 ac.), Og dette nødvendiggjør 15,000 feddan (15,555 ac.) Industriprosjekter, butikker og frisoner. Den nye havnen skal romme og betjene alle disse utbyggingene.

Dette er et av de høyeste prioriterte nasjonale prosjektene som betjener den egyptiske nasjonale økonomien som følger:
• Attraksjonen for containerhandel i Middelhavet, som utgjør $ 6M / år og øker 8.0% årlig.
• Serverer de nærliggende industrielle og gratis kommersielle soner.
• Alle mulighetsstudier inkluderte at denne havnen vil tiltrekke seg ca. 3.0 M TEU i trinn frem til år 2010.

Den første etappen vil innebære å bygge kaier med en total lengde på 2,150 m og mudring av en brygge til en dybde på 17 meter. Terminalen vil ha en kapasitet på 1.5M, 20 fot ekvivalente enheter (TEU) i året i sin første fase. Stiger til 3.0 millioner TEU er et år i andre fase.

Nord-Alsukhna havn
Mudringen er estimert til omtrent 40M m3. Når det gjelder Nord-Suez-gulfen, vil denne nye havnen betjene et stort område av industrifabrikker, så utvikling er viktig og kommunikasjon med andre soner er viktig. Nord-Suez-gulfen er verdig til å dra nytte av sin posisjon og situasjon og bør være i stand til å utvide og kommunikere.

Regjeringen i Den arabiske republikken Egypt har satt i gang utvikling, prosjektering og bygging av en ny havn nord i Alsukhna i Suez-gulfen for å dekke det forventede etterspørselen etter sjøtransport.

Fase ett av prosjektet vil omfatte bygging av ett 750 m-lengde basseng (med to kaianleggvegger), en tilgangskanal, vendekrets og bølgebryter. Området som er avsatt for fase en er nord for prosjektområdet med omtrent 5 km lengde fra Suez. Alsukhna hovedvei til Gulf Coast og bredden på ca 2km, langs den sørlige grensen til Sky Hawk Touristic Village.

Arabiske entreprenører kunngjør avtale om å bygge en drage fra Ellicott®-merke®Mudre i Egypt

Ellicott® gravemaskiner (Baltimore, MD USA), verdens eldste og største produsent av kutter sugemudre, kunngjorde en kontrakt med Arabiske entreprenører (Kairo, Egypt) for å bygge en serie 1870 “Dragon®”Mudre i Egypt under lisens.

Arabiske entreprenører, Midtøstens største byggefirma, utfører over 1.5 milliarder dollar i byggearbeid årlig. Den har vært aktiv i mudring i over 30 år og bruker Ellicott® eksklusivt merke mudder.

Den nye serien 1870 “Dragon®”Mudring skal bygges på Arab Contractors 'verft i Ismailia bruker Ellicott® merkevare design og maskiner. Kraft kommer fra Caterpillar motorer levert av CATs Egyptforhandler, Mantrac. Med over 1755 hk (1.309kw), Ellicott® mudring vil være i stand til å pumpe sand fra en dybde på 50ft (15.2m). Mudringen er verdt mer enn en million dollar.

Mudringen vil bli brukt til å levere materiale til den nye internasjonale ringveien som betjener Port Said City, og for gjenvinning av land i det samme området. Arab Contractors har en kontrakt på $ 10M med den egyptiske regjeringen som krever bruk av flere av Ellicott®  merke mudder i sin flåte. Disse enhetsverkene vil tjene flere prosjekter som blir trukket frem av en investeringskonferanse i Kairo sponset av det amerikanske handels- og utviklingsbyrået.

Arab Contractors Co. har vært involvert i følgende prosjekter:
- River Nile Navigation at Luxer, under Irrigation Ministry. Anslått til 6.0 millioner m3 mudring, rengjøring og grøfting til nivå –4 for elvefartsløpet.
- Oyoan Mousa Electricity Station, Ministry of Electricity 3.3 millioner m3 mudring, inkludert utgraving for innløps- og utløpskanal for en kraftstasjon i sand og noe berg.
- Port Said ringvei andre etappe, Port Said Governorate. Mudring Manzalah Lake for å fullføre byggingen av en ny motorvei fra Ras el Ash til Doneletta City.

Gjengitt fra World Dredging & Mining Construction

Start mudringsprosjektet ditt med Ellicott

Nyheter og casestudiekategorier