Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Spesiell elektrisk gruvedrift - "Cooljarloo I"

Eiere - TiWest Joint Venture, Australia og 50% eid av Kerr McGee Corporation, USA

HOVEDOPPLYSNINGER:

Skrogstørrelse - lengde i føtter 195 '
Maksimal gravedybde 82 '
Sugerørstørrelse - ID 24 "
Utløpsrørstørrelse - ID 24 "
Mudringspumpe hestekrefter 2000
Gravemaskin hestekrefter 900
Total installert hestekrefter 4100

PROSJEKTINFORMASJON: Etter en grundig omvisning av verdensomspennende mudderprodusenter og eksisterende mudringsutstyr, tildelte Cooljarloo Joint Venture Ellicott et totalentreprise for å designe og bygge deres mudre, "COOLJARLOO I", for gruvedrift av tunge mineraler i Vest-Australia. Gravemaskin med to hjul, som begynte å fungere i desember 1989, ble beskrevet som verdens største gruvedrift av mineralsand og den største mudringen av noe slag i Australia.

Beslutningen var basert på pris og levering. Ellicott viste seg å ha det beste produktet, laveste pris og 11 måneders levering. Faktisk ble mudringen fullført på mindre enn elleve måneder fra prosjektets oppstart, "rekordtid for et prosjekt av denne størrelsen og kompleksiteten", ifølge joint venture-partneren Minproc.

Tidlig levering av “COOLJARLOO I ” ble gjort mulig av Ellicotts filosofi om ”enkelt ansvar” prosjektledelse. Utformingen og konstruksjonen av muddermaskineriet ble fullført i USA, konstruksjonsstålarbeidet i Singapore og automatiseringen i Nederland. Alle komponentene ble sendt til Australia for feltmontering på stedet.

De “COOLJARLOO I” har den første elektriske linjeakseldrevne dobbelhjulgraver. Hele mudderen er likestrøm, med unntak av skovlene som håndteres av hydrauliske sylindere. Den 900 HP patenterte dobbelthjulgraver har en diameter på 160 and og en omtrentlig vekt på 100 tonn. Denne elektrisk drevne roterende dobbelhjul gravemaskinen har akslinger med rullelager, produserte tannhjulhus i stål og mottakstrakt, sugerør og konstruksjonsstøtter for å feste modulen til mudderstigen.

SPESIELLE EGENSKAPER:

Høyt spesialisert dypgraving TIO2 gruvedrift med vekt på mudringseffektivitet som inkluderer den eksklusive Ellicott® bøttehjul gravemaskin og spud vognsystemer. Nominell dimensjonert pumpekapasitet @ 2600 tonn per time.

Start mudringsprosjektet ditt med Ellicott

Nyheter og casestudiekategorier