Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Tappan Lake Dredging begynner med Ellicott Brand® 370 Dragon Dredge


HARRISON COUNTY, OH (USA) - Mudringen av deler av Tappan Lake har endelig begynt med utstyret faktisk på plass og på vannet, ifølge Barbara Bennett, direktør for administrative tjenester for Muskingum Watershed Conservancy District (MWCD).

Saken ble diskutert på sist fredags månedlige møte, som ble holdt i Mansfields Charles Mill Lake Park.

Bennett uttalte at 400,000 kubikkmeter sediment ville bli fjernet fra bunnen av Tappan, som ville finne sted nær Beaverdam Run Bay, Clear Fork Bay og langs begge sider av Deersville Road.

Siltet skal støvsuges gjennom fleksibel rørledning, som vil krysse under US 250 til et sted MWCD eier, som ligger i det nordvestlige hjørnet av Addy Road og US 250, ifølge Bennett.

Den store blå og hvite maskinen med en stor oransje armatur fikk navnet "CADIZ," sa hun og la til at avvanningsstativene og kummerne var satt opp på Addy-eiendommen.

"Avvanningssystemet er med mekaniske midler og moderne systemer," uttalte Bennett på e-post. Hun sa at bruk av pumpesystemet ville redusere lastebiltrafikken, som normalt vil bli brukt til å frakte sedimentet. Avvanningssystemet, som ble diskutert i et tidligere MWCD-møte, er et system som tørker ut sedimentet mye raskere, slik at mottakere av materialet kan bruke det tidligere enn normalt.

"Vi har pågående diskusjoner med Harrison County og også ... ODNR (Ohio Department of Natural Resources)," sa Bennett. "Ingenting [er] ferdigstilt, men vi vil ha over 400,000 kubikkmeter materiale, så det er bra materiale tilgjengelig for fylling eller bruk et sted."

Kommisjonær i Harrison, Don Bethel, uttalte det samme at de fortsatt diskuterte saken med MWCD, og ​​at de fortsatt var veldig interessert i å få noe av det sedimentet som ble trukket opp fra sjøen.

Bethel hadde uttalt på et tidligere møte tidligere på året at en ide for å anskaffe sedimentet ville være til bruk for å fylle de mange små dalene nær Industrial Park Road. Tanken er å flate ut mer land for at området skal bli enda mer attraktivt for potensielle bedrifter, som allerede har begynt å komme der oppe.

Start Lake Dredging Project med Ellicott

Nyheter og casestudiekategorier