Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
hydraulisk skjærehode suge mudder

Tre grunner til at kunder stoler på oss for å bygge sin mudder

Tidligere i år leverte Ellicott Dredges, en Baltimore, Md (USA) mudringsprodusent, en mudder til en samlet kunde. Serien 370HP Dragon® mudring er i stand til å grave opp til 50 fot (15.2 m). Den lille mudringen vil også bli brukt til å gjenvinne sand som selges til forskjellige konstruksjonsenheter. Kunden valgte Ellicott 10-tommer (250 mm) hydraulisk rørledning mudder av tre enkle grunner:

1. Ellicott's sterke rykte for å designe og bygge holdbare, langvarige mudder
2. Den enkle mudringsdesignen gjør det veldig enkelt å betjene og vedlikeholde, noe som gjør livet enklere for den første gang muddereieren
3. Denne allsidige mudringen har lavere startkostnader - kapasiteten til å bevege seg i grunne og dypere graveavsetninger

Under et besøk på kundenes side hjalp en trent mudretekniker fra Ellicott Dredge med å ta i bruk 370 HP “Dragon” mudring. Deretter ga teknikeren også instruksjonsoperasjoner og vedlikehold av mudderopplæring i løpet av igangkjøringsperioden.

Nyheter og case study kategorier