Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Lite kjente måter å gi næring til en kystlinje på

Ponce de Leon Inlet, FL– Mannskapene har fått tillatelse av US Army Corps of Army Engineers (USACE) for å begynne mudring på Ponce de Leon Inlet. Dette skal gjøre det sikrere for sportsfiskere å navigere. I tillegg vil mudringen tilby ytterligere strandernæring for den nærliggende kystlinjen. Selve innløpet har ikke blitt opprettholdt i så stor grad på over ti år, ifølge korpsets tjenestemenn.

De som jobber med prosjektet har allerede begynt mobiliseringsfasen til det åtte måneder lange hydrauliske mudringsprosjektet. Faktisk forventes det at besetningsmedlemmer som jobber med prosjektet vil fjerne nesten 38,000 ft² (3,530 m²) med sand og rusk. Mudringen bør øke vanndypet til nesten 12 ft. USA finansierer og har tildelt Cavache (Incorporated) av Pompano Beach kontrakten.

Hva er i en mudring
Laget fra Cavache Inc, (eies og drives av Adam Adache og Anthony Cavo), har over 100 års kombinert hydraulisk mudringsopplevelse. De har tidligere jobbet med lignende typer prosjekter som Florida Inland District-prosjektet. Teamet fra Cavache bruker en Ellicott 1170 “Dragon” mudder kjent som "Maya Caelyn" for å fullføre prosjektet.

Den bærbare mutteren er en mellomstor mudder som er designet for å fungere eksepsjonelt godt under typiske forhold som oppleves i atlantiske innløp, og inngangskanaler fra havet til indre kystnære vassdrag.

Ponce de Leon Prosjektdetaljer
”Det som virkelig er unikt med dette spesifikke prosjektet, er at dette er et offshore deponeringsprosjekt som krever pumping av materiale offshore. Pumpeavstandene er ganske lange, og teamet vårt bruker flere boosters for å fullføre prosjektet, ”bemerket Cavache-prinsippseieren Anthony Cavo.

Avfall og sand som samlet seg under Hurricanes Irma og Matthew forårsaket aggressiv stiming. Materialene forårsaket av stimingen vil også bli pumpet fra Ponce de Leon-innløpet. Materialene blir deretter transportert til et nærliggende sted og brukt for å hjelpe strendene i nærområdet. Når mudringsprosessen er fullført, vil vannføringen drastisk forbedre seg i det nærliggende området. Mudring av innløpet skal styrke strandlinjen under påfølgende stormer, noe som gjør det enkelt for fartøyer å bevege seg fritt om innløpet.

Nyheter og case study kategorier