Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Hvordan mudring av Salado-elven kan redde Buenos Aires

Hvordan påvirker mudring av Salado-elven Buenos Aires? Nyere historie har bevist at en enorm mengde nedbør i den lavtliggende regionen har ført til at elven Salado gjentatte ganger har flom truet landbrukssamfunnet. Inntil nylig hadde ikke elven blitt vedlikeholdt ordentlig. Dette har ført til at tidligere flom har oppstått. Nylig finansiering gjør det nå mulig å betale for forbedringer av elven og områdene rundt og ha tilgang til det riktige mudringsutstyr som vil bidra til å kontrollere potensielle flom ved å gjenopprette elven til sin naturlige tilstand.

Salado-elven og dens innvirkning

Fra 2000 til 2017 ble mer enn 800,000 20 dekar land ødelagt i hele Buenos Aires, Argentina, som et resultat av oversvømmelsen i bassenget i Salado-elven. Byen Buenos Aires er hovedstaden i Argentina og landets største by. Det blomstrende samfunnet ligger i provinsen Buenos Aires, ved elvemunningen Rio de la Plata. Det mange utenforstående kanskje ikke vet er at Buenos Aires-provinsen er et stort landbrukssamfunn. Omtrent XNUMX% av Argentinas korn- og kjøttprodukter kommer fra regionen og regnes som ekstremt viktig for landets økonomi. Det meste av landet i provinsen er veldig rik på næringsstoffer, men det er også veldig flatt og sårbart for ekstreme værforhold som har resultert i tilbakevendende tørke og flom.

Ellicott Series 1270 Dragon® Dredge

Det er flere mindre bekker, elvemunninger og elver rundt Buenos Aires. I løpet av de siste 40 årene har den gjennomsnittlige nedbøren i Buenos Aires økt med 20%. Det ekstra regnet har fått Salado-elven til å flomme. Steder som grenser til en elv som Salado-elven, er utsatt for flom i regnvær. I løpet av flere år har Salado-elven samlet en rekke materialer som følge av kraftig nedbør, og akkumulerte et stort volum sedimentering og silt. Når en elv ikke er tilstrekkelig vedlikeholdt, vil rusk samle seg over tid, noe som får elven til å få flaskehals. Denne handlingen begrenser elvenes evne til å gi naturlig rennende vann og føre til at vannstanden stiger, og utløser en flom.

I flere år har samfunnsledere og politikere diskutert forskjellige mudringsideer og løsninger som å utvide elven og grave en dypere kanal i håp om å redusere potensiell flom, men hadde ikke vært i stand til å skaffe den nødvendige finansieringen som trengs for å dekke kostnadene for en så massiv elvermudringsprosjekt inntil nylig.

The Solution

To serier 1270 Dragon® Mudder på jobb i Salado-elven

I april 2017 godkjente Verdensbanken a $ 300 millioner lån feller flomforebyggende prosjekt. I løpet av de siste 18 månedene har mange mudringentreprenører brukt betydelig tid på å forbedre flomforholdene i området. Så langt har entreprenører fjernet over 5.23 millioner yd³ (4 millioner m³) sand og sediment fra Salado-elven ved hjelp av en serie mudderverk.

For å hjelpe til med å kontrollere flom i den lokale regionen, mudrer mannskaper fra Helport og Chediack (UTE) har valgt å bruke to Ellicott Series 1270 Dragon® kuttersuger som er ideelle for denne typen mudring av elv applikasjon. 1270 Dragon® mudring er i stand til å nå mudringsdybder på opptil 50 '(15 m). Denne mellomstore mudderen inneholder også en 18 ”-pumpe og er utstyrt med to separate dieselmotorer, hvorav den ene er dedikert til mudringspumpen for optimal produksjon.

Hva skjer etterpå

Den kanskje største utfordringen for mannskaper som jobber med prosjektet inkluderer begrenset tilgang til grusveier når det regner når veiene oversvømmer, noe som gjør det vanskelig å nå området der mudringen foregår. Å ha tilgang til elvebredden i det omkringliggende miljøet har også vist seg å være ganske vanskelig å komme inn og er ekstremt begrenset. Til tross for disse fysiske hindringene er Ellicott Dragon®-mudrene relativt enkle å demontere og samle igjen slik at mannskaper kan mudre på vanskelig tilgjengelige steder langs elven. I slike tilfeller er det veldig viktig å ha en pålitelig mudder som er i stand til å overvinne disse vanskelige utfordringene.

Selv om mudring av Salado-elven ikke garanterer at fremtidig flom ikke vil forekomme, er det en av de mest effektive tilnærmingene for å minimere eller begrense fremtidig flom. Når elven er gjenopprettet til en mer naturlig tilstand gjennom fjerning av overflødig sediment, vil vannstrømmen renne langs sin naturlige vei i jevnere tempo. I tillegg blir sanden hentet fra elvemudringsinnsatsen og deretter brukt til å forbedre lavlandet, forbedre terrenghøyden, og dermed også bidra til å redusere oddsen for gjentagende flom i de lavtliggende lokalsamfunnene.

Start River Dredging-prosjektet med Ellicott

Nyheter og casestudiekategorier