Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Tenk deg noen gang hva det skal til for å bygge en mudder?

Siden selskapene ble startet har Ellicott Dredges hatt flere unike muligheter til å bygge skreddersydde mudder for våre kunder som vurderes utenfor rammen av en tradisjonell mudder. Vår siste firmavideo, “Ellicott's Major Projects Group, ”Fremhever Ellicott sitt engasjement for å bygge en pålitelig tunge mudder. I tillegg vil seerne ha en mulighet til å se teamet vårt i aksjon når de jobber sammen for å produsere en mudder som overgikk kundens forventninger.

Å kjøpe en mudder kan være overveldende for noen mennesker. Som selskap setter vi stor ære i å hjelpe våre kunder med å finne riktig mudder. Vårt team jobber direkte med kunden for å hjelpe dem med å finne ut hvilken mudring som er best egnet til å dekke deres behov og vil yte best når den er levert.

Nyheter og case study kategorier