Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Tenk deg noen gang hva det skal til for å bygge en mudder?

Siden bedriftens oppstart har Ellicott Dredges hatt flere unike muligheter for å bygge tilpassede mudre for våre kunder som anses utenfor omfanget av en tradisjonell mudring. Vår siste firmavideo, “Ellicotts store prosjektgruppe, ”Fremhever Ellicotts forpliktelse til å bygge en pålitelig kraftig mudring. I tillegg vil seerne få muligheten til å se teamet vårt i aksjon når de jobber sammen for å produsere en mudring som overgår kundens forventninger.

Å kjøpe dredge kan være overveldende for noen mennesker. Som selskap er vi stolte av å hjelpe kundene våre med å finne riktig mudring. Teamet vårt jobber direkte med kunden for å hjelpe dem med å finne ut hvilken mudring som er best egnet til å dekke deres behov og vil prestere best når den er levert.

Nyheter og casestudiekategorier