Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
Marina Mudringsutstyr

Swinging Dragon Dredge pleide å mudre Marina nær Puerto Vallarta, Mexico

I 2017 leverte Ellicott Dredges, en Baltimore, Maryland (USA) mudderprodusent a Serie 460SL Swinging Dragon® mudder til en kunde i nærheten av Puerto Vallarta, Mexico. Den kraftige mudringen brukes for tiden for å fjerne sediment fra en lokal marina og navigasjonskanal som kobles direkte til Stillehavet.

Kunden valgte 460SL Swinging Dragon® mudder på grunn av den lille mudredens evne til å operere i og smale og begrensede områder. i områder som båtslipp og opprettholde de nødvendige kanaldybder som kreves for at større fartøyer, for eksempel private yachter, kan bevege seg frem og tilbake uten å slå i land.

Denne allsidige mudderen har en innebygd spudevogn som fremfører mudderet raskt og nøyaktig. Enten det opererer i smale kanaler i svingende stige-modus eller bytter til konvensjonell mudringsmodus for bredere mudringskutt, gir denne dobbelfunksjonsmudringen mudderoperatøren muligheten til å maksimere sin mudringsproduktivitet. For ytterligere hjelp til å velge riktig type marina mudring utstyr for ditt prosjekt fullføre vårt prosjektspørreskjema i dag eller mail oss på sales@dredge.com.

Nyheter og casestudiekategorier