Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com
2019 Tradewinds Indo Pacific Forum & Mission - Ellicott Dredges

Ellicott Dredges internasjonale salgssjef, Phil Grove, deltok nylig på Amerikanske kommersielle tjenester “2019 Tradewinds Indo-Pacific Forum & Trade Mission” til New Delhi, India og Dhaka, Bangladesh. Gjennom hele uken lærte han om forretningsmuligheter i Indo-Stillehavsregionen og var i stand til å gjøre det diskutere hans tidligere erfaring med å gjøre forretninger i Bangladesh med gruppen.

2019 US Commercial Service Trade Winds-programmet, et Indo-Pacific fokusert forretningsforum, besto av regionale og bransjespesifikke konferansesesjoner samt forhåndsarrangerte konsultasjoner med amerikanske diplomater som representerer kommersielle markeder i hele regionen.

Mer enn 130 amerikanske delegater fra 32 stater var til stede for å delta på årets arrangement som ga muligheten til å møte over 100 bedriftsledere som representerer den lokale regionen.

Nyheter og casestudiekategorier