Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Cutterhead Dredges Begynn Altamira Port Mudring Project - Ellicott Dredges

Havnekomplekset Altamira i delstaten Tamaulipas, Mexico, er en av de fire største havnene i Mexico. Altamira er del av et stort industrikompleks dedikert logistikk av varer som LNG, petrokjemi, industrielle komponenter og varer.

For øyeblikket opererer to Ellicott-mudringer eller er i ferd med å starte et havnemudringsprosjekt i Altamira. En Ellicott Series 670 Dragon®-mudder brukes for tiden til å utføre rutinemessig vedlikehold på navigasjons- og tilgangskanalen for en privat industriell terminal. Faktisk inneholder det mellomstore skjærehovedmudringen en 14 ”x14” pumpe med en total installert effekt på 800 HK (597 kW). Mudgeren er også i stand til å grave opp til 42 m. Denne allsidige mudringen er i stand til å håndtere en rekke mudringsapplikasjoner, inkludert havner, havner og vedlikeholdsprosjekter på indre vannveier.

670 har nylig fått selskap av en Ellicott Series 1270 Dragon®-mudder, som skal brukes til utvidelse av en annen privat industriell terminal i Altamira. Den kraftige Ellicott 1270 inkluderer en 18 ”x18” pumpe og en total installert effekt på 1350 HK (1007 kW). Det større skjærehovedmudringen kan nå gravedybder på opptil 50 fot (15 m).

Ellicott® er stolt over å ha en viktig rolle i driften av Altamira havnekompleks med sin serie med holdbare og pålitelige mudre av høy kvalitet.

Nyheter og casestudiekategorier