Toll Free: + 1 888-870-3005 410-625-0808 1611 Bush Street, Baltimore, MD 21230, USA sales@dredge.com

Ellicott Series 1270 Dragon® Dredge brukes til å fjerne silter og sediment fra et vannkraftverk reservoar

I 2018 tildelte Millennium Challenge Account of Malawi (MCA-M) Ellicott Dredges en anbudskontrakt for å levere en Ellicott Series 1270 Dragon® mudder til Kapichira vannkraftverk i Malawi.

Millennium Challenge Corporation (MCC), et USA-basert myndighetsorgan, har arbeidet direkte med myndigheter fra Malawi de siste årene for å etablere et sterkt fundament som landets kraftsystem kan lykkes med å opprettholde seg over tid.

Et flertall av innbyggerne i Malawi stoler på vannkraft som sin primære energikilde. De siste årene har silt- og sedimentoppbygging økt i Shire River nær Kapichira vannkraftreservoar. Det skadelige avfallet har fått vannnivået til å reduseres betydelig i reservoaret, og redusert mengden vann som kan være inneholdt, og begrenser kraften foran vannkraftverkets turbiner. Ellicott® 1270 kutter suger mudder forventes å bidra til å forbedre Kapichiras kraftproduksjon ved å minimere sediment i reservoaret og dermed øke mengden reservoarvannvolum og vannkraftproduktivitet.

Den bærbare fresesugeren ble nylig levert til kunden. Mudringen er utstyrt med ankerbommer og en utvidet spudevogn som er designet for å øke driftseffektiviteten betydelig.

 

Nyheter og casestudiekategorier